Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că a sesizat Inspecția judicială să facă controale la parchete, pe tema dosarelor de trafic. În ședința de azi, secția pentru procurori a CSM a decis sesizarea Inspecţiei Judiciare în vederea efectuării unui control la DIICOT, atât la structura centrală, cât şi la serviciile teritoriale, „referitor la modul de instrumentare a dosarelor penale aflate în lucru având ca obiect infracţiunile de trafic de persoane şi trafic de minori”.

De asemenea, a sesizat IJ pentru a face controale „la parchetele de pe lângă judecătorii şi parchetele de pe lângă tribunale privind modul de înregistrare şi instrumentare a dosarelor penale având ca obiect infracţiunile de lipsire de libertate şi omor, fapte investigate în contextul sesizărilor privind dispariţiile de persoane”.

Integral pe Digi24