Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a precizat marţi că încă nu a fost luată o decizie cu privire la data începerii anului şcolar şi că discuţiile cu partenerii de dialog social continuă.

"Ca urmare a discuţiilor din spaţiul public cu privire la data de începere a noului an şcolar, Ministerul Educaţiei Naţionale precizează că, la nivelul instituţiei, sunt analizate punctele de vedere exprimate în cadrul Comisiei de Dialog Social (CDS), întrunită luni, 5 august 2019. În acest sens, subliniem faptul că proiectele dezbătute de membrii CDS nu sunt supuse votului, avizul partenerilor de dialog social fiind unul consultativ. Reprezentanţii MEN vor continua în zilele următoare consultările cu beneficiari, precum şi părţi implicate în sistemul de învăţământ public, astfel încât structura noului an şcolar să vizeze interesul superior al elevilor şi să răspundă nevoilor acestora", potrivit unui comunicat de presă transmis de minister.

Integral pe AgerpresComentarii

solo Scoala trebuie sa inceapa la 1 septembrie. Pana si copiii au sesizat ca in iunie este mai cald decat in septembrie. Sigur ca la mare nu e asa convenabil in iunie pentru ca apa are inertie mare si este inca rece, iar in septembrie este mai calda decat in iunie. Problema trebuie rezolvata pentru TOTI copiii, chiar si studentii si nu pentru cativa, eventual cativa antreprenori. S-ar putea face o vacanta de iarna mai mare, astfel incat copiii sa poata merge si la munte, daca asa se pune problema. Desi eu cred ca in primul rand ar trebui gandit acest aspect din punctul de vedere al elevilor. Oare de ce in alte tari incepe scoala la 1 septembrie, ( Germaina, Franta, Polonia) ba chiar in ultima saptamana din august???

7 august 2019 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.