Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu ne mai rămâne timp. Gazele cu efect de seră sunt în creştere. Temperatura pământului creşte şi ea. Mediile susţin că nu mai rămân decât 18 luni pentru a salva clima. Sunt prognoze serioase sau slogane panicarde?

Teribila veste soseşte direct de la Palatul Buckingham din Londra. „Sunt destul de sigur că viitoarele 18 luni vor fi decisive şi vor arăta dacă suntem capabili să menţinem schimbările climatice la un nivel care să ne permită supravieţuirea“, a declarat recent Prinţul Charles. BBC a relatat despre această afirmaţie a prinţului moştenitor şi a lansat sloganul: „Doar 18 luni pentru a salva clima“. A fost citat şi un om de ştiinţă german: „În următorii ani lumea nu poate fi vindecată. Dar prin neglijenţă ea ar putea fi rănită mortal până în 2020“, a afirmat deja în 2017 directorul de atunci al Institutului pentru Studiul Schimbărilor Climatice de la Potsdam, Hans Joachim Schellnhuber.

Integral pe Adevărul