Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Robbie Williams a făcut un spectacol total pe scena festivalului Untold: a cântat o parte dintre hiturile sale, a dansat, a făcut glume, şi-a o găsit o muză autohtonă căreia i-a dedicat mai multe melodii, l-a prezentat pe tatăl său publicului din România şi, nu o dată, i-a făcut pe participanţii la festival să-şi ia partenerele la dans. "Adevărul" vă prezintă 5 momente memorabile din concert:

1. Intrarea s-a făcut la ora 21.30 pe piesa "Let me entertain you", după care artistul britanic i-a întrebat pe fanii care au umplut până la refuz stadionul Cluj Arena ce înseamnă să fii "entertainer" (artist) - "Să fii artist înseamnă să îţi iubeşti publicul.

2. Robbie a bine-dispus publicul interpretând primele cuvinte ale unor piese foarte cunoscute "din secolul trecut" şi i-a lăsat pe fani să termine versurile.

3 Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel în care şi-a chemat tatăl pe scenă - Peter Williams, iar cei doi au interpretat "Sweet Caroline" piesă făcută celebră de Neil Diamond.

Integral pe Adevărul