Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au trecut deja mai bine de zece zile de când o ţară întreagă a aflat îngrozită de tragedia de la Caracal, Tragedie căreia i-a căzut victimă o adolescentă pe nume Alexandra Măceşeanu.

La doar câteva ore după această veste, a picat ca un trăsnet ştirea, până atunci mai de nimeni băgată în seamă şi fiindcă a fost bine ascunsă atât de Procuratură, Poliţie cât şi de DIICOT, că ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei a fost precedat de o altă tragedie. Aceea a Luizei Melencu. Tragedie petrecută în aprilie. Cum încă trăim într-o ţară democratică în care dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constiţuţie, părinţii Luizei au declarat că din aprilie şi până în ultima decadă a lunii iulie s-au adresat cu petiţii, întâmpinări şi memorii atât fostului ministru de Interne, d-na Carmen Dan, cât şi preşedintelui României, dl. Klaus Werner Iohannis. Garantul Constituţiei, adică şi al drepturilor fundamentale ale cetăţenilor României. Printre care şi acela la siguranţă, dar şi al dreptului la viaţă.

Integral pe AdevărulComentarii

x Pensiile "rivolutionarilor" trebuie desfiintate, deoarece, s-a stabilit ca, a fost o Lovitura de Stat, sprijinita de tot Poporul Roman. Ordinarii de "rivolutionari, cu adeverinte emise de partie, ONG-uri, pile, neamuri, nu se mai termina, sunt cca. 4 milioane de impostori, si - culmea obrazniciei, numarul lor, creste in fiecare an - asta la 30 ani de la Lovitura de Stat. In care Tara din lume, Statul se lasa jefuit, de o gasca de profitori impostori, platind acestora sute milioane Euro, indemnizatii, gratuitati, pensii, pt nimic. Sa fie recompensate, doar familiile celor morti in evenimentele din 89', si, care sunt la 2 m sub pamant. Bolsevicii Iliescu si Roman au inventat pe impostorii "revolutionar", dupa modelul "ilegalistilor" comunisti, dintre care faceau si ei parte.

6 august 2019 6:58

v, militant PSD Dăncilă președintă!

5 august 2019 16:21

"☆" Din amintirea guvernarii Danciliste nu va ramane decat amintirea stagnarii ba chiar a regresului in dezvaltarea Romaniei dar si apetitul acesteia pentru Breoshe....sunt femei romance acum de refuza cu obstinentza sa mai foloseasca acesta bijuterie vestimentara sa nu se faca vreo gluma cu ele comparindu-le cu Analfabeta...Si cat tupeu are Madam Dancila sa si creada ca va avea vreo shansa la alegerile prezidentziale...

5 august 2019 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.