Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au trecut deja mai bine de zece zile de când o ţară întreagă a aflat îngrozită de tragedia de la Caracal, Tragedie căreia i-a căzut victimă o adolescentă pe nume Alexandra Măceşeanu.

La doar câteva ore după această veste, a picat ca un trăsnet ştirea, până atunci mai de nimeni băgată în seamă şi fiindcă a fost bine ascunsă atât de Procuratură, Poliţie cât şi de DIICOT, că ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei a fost precedat de o altă tragedie. Aceea a Luizei Melencu. Tragedie petrecută în aprilie. Cum încă trăim într-o ţară democratică în care dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constiţuţie, părinţii Luizei au declarat că din aprilie şi până în ultima decadă a lunii iulie s-au adresat cu petiţii, întâmpinări şi memorii atât fostului ministru de Interne, d-na Carmen Dan, cât şi preşedintelui României, dl. Klaus Werner Iohannis. Garantul Constituţiei, adică şi al drepturilor fundamentale ale cetăţenilor României. Printre care şi acela la siguranţă, dar şi al dreptului la viaţă.

Integral pe Adevărul