Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elementele noi apărute în cazul crimei de la Caracal, după preluarea anchetei de DIICOT, arată neconcordanțe între ceea ce au comunicat anchetatorii și explicațiile specialiștilor, dar și mărturii care conduc către rețele de criminalitate organizată.

A 11 zi de anchetă în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, ucisă de Gheorghe Dincă, scoate la iveală faptul că eleva a căzut victimă atât mecanicului din Caracal cât și lipsei de profesionalism cu care s-a acționat din ziua dispariției, 24 iulie. Abia ieri, au apărut imagini cu principalul suspect în acest caz, în momentul în care o imobliza pe Aexandra. Tot ieri, DIICOT a transmis că procurorii de la Structura centrală, care au preluat cazul, împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române, au descoperit și ridicat mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate, altele decât cele ridicate săptămâna trecută.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.