Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tânăr de 18 ani care a înjunghiat în burtă un băiat de 16 ani în zona staţiei de metrou Pantelimon a fost reţinut azi de procurorii bucureşteni, care îl acuză de tentativă la omor calificat, agresorul urmând să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Michael Richard Feraru este acuzat de tentativă la omor calificat, după ce luni, la ora 7.30, în timp ce se afla în zona staţiei de metrou Pantelimon a înjunghiat un băiat de 16 ani. În urma agresiunii adolescentul a fost internat într-o unitate spitalicească cu diagnosticul "plagă înţepată hemitorace dreapta (faţa posterioară)" şi "pneumotorax dreapta". Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au reţinut pe agresor şi îl vor duce la Tribunalul Capitalei, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Capitalei şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Integral pe Libertatea