Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O planetă potenţial locuibilă a fost descoperită la doar 31 de ani lumină de Sistemul nostru Solar.

Planeta GJ 357d ar putea conţine apă în stare lichidă la suprafaţă, similar Terrei.

Vor fi instalate două telescoape spaţiale, în 2021 şi 2025, iar, cu ajutorul acestora, cercetătorii vor putea stabili dacă există forme de viaţă pe această planetă.


Comentarii

John Pana la urma vor descoperi forme de viata pe mai multe planete si apoi vor trimite 100 de masoni sa-i prosteasca pe bastinasi sa imprumute bani de la FMI sau sa cumpere masini second hand sau radiouri Made in China. Vor inventa razboiae, tot felul de molime si le vor spune ca Ei sunt cei alesi ca numai ei sunt destepti si ca bogatiile pe care bastinasii le au ,trebuie obligatoriu donate masoneriei.Vor fi trimisi Isarescu sa fure banii si aurul sa indestuleze Londra ,Andronesu sa-i spele pe creier sa fie ready to work pentru Occident, Nastase sa faca disparute mii de case si opere de arta si in final toata gasca PSD , termitele care vor "halii planeta cu tot cu pene". Bai "decoperitorilor", opriti poluarea pe Pamant , faceti legi drepte, faceti dusuri si toalete pentru fomistii care miros a fum de gratar , scoateti masoneria in afara legi si apoi mergeti sa-i colonizati pe altii.

3 august 2019 10:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.