Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De ani de zile, Caracalul a fost un teritoriu al mafiei din Olt. Femei, abuzuri, ilegalități, mahări și grupuri de interlopi. De mai mulți ani, Clujul este un fel de Caracal cu ștaif. Cea mai importantă cetate universitară a țării a fost transformată în mare parte într-un combinat de diplome cu multe cabarete pentru tineret. Orașul tinde să devină o mare afacere pe seama studenților și a celor tineri. Părinții studenților pompează la greu bani în buzunarele odraslelor care se colectează mai apoi în conturile investitorilor imobiliari, ai Primăriei și ai cîrciumarilor. Untoldul este ultima afacere veroasă pe seama studenților și a elevilor. Adică, în mare parte, a minorilor. Dar și pe seama bugetului local. Poliția și toate celelalte servicii ale orașului servesc o mega-afacere privată. De Untold, cînd vin copiii din Transilvania, Poliția defilează cu mașini noi, de top, oferite pentru promovare de tăticul Internelor și de firmele lui Ion Țiriac. Plouă cu bani la Cluj, de ce să nu pună și el o copaie să se adune ceva? Apa de la țîșnitoarele din parcul public a fost oprită. Fiecare copil trebuie să cumpere cel puțin o stică de apă la preț de aeroport internațional. Nu le cnvine, să nu bea. Sau nu meargă la Untold.


Integral pe CotidianulComentarii

psd-sit proaspat sodomizat Buna seara, sunt io, Dacian-Romanian Pizdotechnokratzian Colectivian-Incendian Stananian-Carbonizian Calcian peste Cadavrian Ciolos si va somez sa iesiti în chilotzi la metrou în Piata Victoriei pe #10august, sa zbieram cu totii ca #coruptia ucide!

4 august 2019 23:45

Socotitorul pentru cel de la 3 august 2019 18:54 Esti un mare dobitoc!!! Stiu de ce raspuzi atat de urat la toti. Pentru ca esti prost. Nu esti in stare sa ma recunosti. Eu ti-am spus de multe ori ca tu esti ala analfabet si pe care te-am avertizat cu multi ani in urma. Eu nu sunt profesorul de tehnologie pensionat si nici Unforgiven. Eu sunt un relativ tanar sindicalist, daca pot sa spun asta la 60 de ani, care arat intotdeauna ce pacaleli li se trag pensionarilor, dar tinerilor in legatura cu salariile si pensiile. Si am avut dreptate. Tie prostovane vreau sa-ti amintesc numai una (o pacaleala). Salariul mediu pe economie este 5100 lei/luna. LEGEA nr.19 din 17 martie 2000, prima lege care se baza pe contributivitate prevedea ca Punctul de Pensie va creste de la 40% cat era si va ajunge la 45% din salariul mediu. Daca ar fi fost asa ar trebui sa fie un PP egal cu 2300 lei/luna. Acum, nu in 2022 cand un PP va fi 1875 lei/luna. Din aceste motive se si renuta la Punctul de Pensie pentru a nu se mai face comparatie cu legea 19 din 2000. Ti-as amiti mai multe, dar imi pierd vremea cu un dobitoc si un prost ca tine.

4 august 2019 18:58

psd-sit proaspat sodomizat Cornel Nistrorescu, turnatorul de la Securitate si-a pastrat naravurile bolsevice.

4 august 2019 15:15

Ge Gotea Da' EURO-lepadatura puturoasa de mine, io cine (poolla mea mai) sunt (asta daca chiar e sa phiu mai mult decât o simpla EURO-nazarire de-a lu' Dacian Romanian Pizdokratzian Chizdosh la betie / la etnobotanice / droguri sintetice / la urina, n.m.)?!

4 august 2019 1:29

UNFORGIVEN alias SOCOTITORUL și ați alias Asculta comanda la mine: toata lumea casca ciocu' mare si asteapta sa-i intre EURO-poolla cu "nucleu' dur" printre incisivii din fatza si sa coboare (lin) pe esofag în jos ca sa-i ejaculeze "fonduri" nerambursabile în duoden - EXPERIENTA UNFORGIVEN!

4 august 2019 0:39

@@ Aaa, scuze, tu ești securistul permanent de serviciu pe acest site. Păi, dacă te-am confundat cu Socotitorul. ți-am făcut o mare onoare. În anumite domenii, ăla chiar știe câte ceva. Tu ești doar un bou securist cu spume.

3 august 2019 18:54

@3 august 2019 17:07 Mai tembelule, eu nu-s nici socotitorul, nici imbecilul de UNFORGIVEN ( asta esti tu!) caruia tocmai ce i-au cazut toate tiglele in capul tau si nici profesorul de tehnologie de la o scoala profesionala. Ma confuzi cu Dancila. Daca esti cretin, stai acasa!

3 august 2019 18:18

UNFORGIVEN alias SOCOTITORUL și ați alias Ca să știe toată cititorimea! UNFORGIVEN este un tip cu știință de carte și cu toate țiglele pe casă. Postacul care îl tamponează (și care „tamponează” pe toată lumea care dă dovadă de ceva glagorie la cap) este un fost inginer care a prestat ca profesor de tehnologie la o școală profesională, iar acum este teribil de nemulțumit de pensia pe care o primește. Este de aceea acru, invidios și se crede depozitarul întregii Enciclopedii Britanice. Este atent la tot ce mișcă prin jur, dar, mai ales pe acest forum și îi spurcă de moarte pe cei cu care nu este de acord, sau îi stârnesc invidii. Adevărul este că în unele domenii este bine documentat, dar în probleme de spiritualitate, artă, cultură sau diverse doctrine este varză de Bruxelles. În lunga sa postare de mai jos i s-a pus, de exemplu, pata pe UNFORGIVEN pentru faptul că s-a arătat dezamăgit de Cluj și de unii dintre clujeni. Face apoi un lung, documentat și adevărat rechizitoriu al profitorilor de după decembrie 1989. Păi cu ce e de vină UNFORGIVEN, măi nea Socotitorule, de chestiile respective?! Și dacă printre profitori se află și vechii securiși sau odraslele lor, de ce naiba combați pe toate fronturile pentru noua Securitate?! Tot un profitor gras este și domnul Iohannis. De ce mama naibii ești gata să faci crimă împotriva celor care îl detestă?! Ești oare zdravăn la cap? Apropo, „zdravăn” vine de la rusescul „zdarova”, adică sănătate.

3 august 2019 17:07

0@Unforghiven Cat esti de prost se vede si din conexiunile facute. Caritasul n-avea nicio treaba cu Clujul. El a fost "nascut" de Stoica la Brasov. S-a mutata la Cluj ca sa aibe "masa mare" in Schema Pontzi pe care te lauzi ca o stiai. Eu am scris 3 articole la acea vreme ( si altele n-am mai scris) in care am demonstrat ca acel sistem se va prabusi. Atat Caritasul cat si FNI avea in spate numai si numai securisti. Sefii de filiale judetene erau fosti aiori sau colonei ( pe vremea lui Ceasca nu erau atatia generali) de securitate.) Acest securist Nistorescu tocmai aia face si acum. Ataca alte structuri care inca n-au ajuns (dupa 30 de ani) sa puna mana pe putere si sa arate JAFUL care l-au produs in tara fostii securisti, militieni si activisti ai fostului pcr care s-au "ascuns" si/sau si-au gasit colaboratori si printre unii nevinovati in ale jmecheriei. De aia tara a ramas la coada Europei. UNTOLD crezi ca are treaba cu Boc? Ca se vinde "iarba" acolo e vina lui? Dar la Vama veche ce se vine? La Bucuresti se vand numai droguri "tari" nu iarba!!!!

3 august 2019 15:54

1@UNFORGIVEN Tu esti un idiot fara pereche. Iti dai cu parerea asupra unor fenomene despre care habar n-ai, dar pe deasupra cu gandirea ta infecta le interpretezi cum vrei. Asta ti-am mai spus-o acum multi ani.Foarte multi! Degeaba! Tara asta a luat-o pe un drum rau imediat dupa revolutie ( adica dupa prostirea poporului). Nu s-a schimbat nimic, doar forma de proprietate. Averea STATULUI adica a noastra cum se spunea atunci ( si din cate spui tu le stii, deci ai cel putin 506-0 de ani) a trecut in MANA celor care erau la butoane (la conducere).

3 august 2019 15:44

2@UNFORGIVEN Fosti generali de militie, de securitate de armata si odralele lor au fost cei care \"s-au improprietarit\" . Fosti comunisti din linia a doua si progeniturile lor au facut acelasi lucru. Au distrus toata economia ( cum zice un imbecil pe care-l mai vad la TV, un morman de fiare vechi) ca apoi sa le cumpere pe nimic si sa-si recupereze investitia pe fierul vandut. Multe dintre intreprinderile comuniste ajunsese in centrul oraselor mari. Terenul a devenit o mina de aur. Asa s-au imbogatit cei mai multi. De Tender de exemplu ai auzit? Batranul a fost facut general de securitate de Iliescu. Fii lui au capusat o buna parte din intreprinderile din Timisoara. Un alt securist (care cica era si profesor universitar si care vindea examenele studentilor straini cu 3000-4000 dolari si n-a fost prins) Cristescu pe numele lui, prin cei doi fii a acaparat alta parte din Timisoara ( Electromotor, 6 Martie, Dermatina etc). Acesta este doar un exemplu. Il gasesti in toate orasele mari. Sistemul de putere creat: Politie, justitie, securitate (sri si alte structuri) si politicul au colaborat mana in mana cu acestia. Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara n-a avut \"succes\", in schimb au avut succes ei. Cine FURA n-are timp de MUNCA. Pe langa acestia s-au creat \"pui\" care cu trecerea anilor au devenit tot mai puternici astazi numiti interlopi.

3 august 2019 15:43

@Ge Gotea Dacavrei sa stii cine este Nistorescu, iti spun eu. Este un fiu de taran din judetul Hunedoara.Dupa armata care probabil a fost la securitate, dupa mai multe incercari a reusit la Facultatea de Filologie; romana-franceza la Cluj. Aici, fiind veteran (cel mai batran student), devine un fel de lider, dar si un turnator al securitatii comuniste. Buduca, un colaborator la Cotidianul a fost coleg cu el. Acum este un parvenit.

3 august 2019 15:21

dixit! ce sa faca si el, biet turnator la securitate! tanjeste dupa vremurile apuse, cand tot boborul statea aliniat 2 ore pe seara la teveu sa vada maretele realizari ale statului socialist si era si el un fel de mare scula. acum, cand oamenii nu mai pot fi controlati absolut, incearca sa bage batul prin gard, doar-doar o reintra in gratiile moscovei. doar ura impotriva celor care vor si stiu sa-si traiasca viata mai poate acest gunoi sa debiteze.

3 august 2019 12:27

UNFORGIVEN PPS : Pe vremuri, eram bun prieten cu clujenii care veneau la Vama Veche, organizaseră o cantină acolo, cu un băruleț. Ei îmi lăudau Caritas si eu le explicam ce e o Schema Ponzi. Trecând prin București, îmi goleau mie și prietenilor mei rezervorul în canistrele lor, ca să ajungă în vamă, cu cota lor ceaușistă de benzină.

2 august 2019 21:51

UNFORGIVEN Anul trecut, unul dintre organizatorii UNTOLD, a fost arestat pentru rețea de trafic de"iarbă". Fac pariu că acum, e liber și organizează din nou ! Vă mai amintiți de afacerea Caritas a lui Ionel Stoica, organizată parcă tot la Cluj, pe seama românilor de pretutindeni ? PS: Simpla coincidență și Grupul PSD de la Cluj !

2 august 2019 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.