Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii spun că demiterea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, este un gest firesc al premierului şi atrag atenţia că problemele din sistemul de învăţământ sunt mai grave şi nu sunt rezolvate prin sancţiuni politice.

„Faptul că premierul Viorica Dancila a luat decizia de a o demite pe Ecaterina Andronescu din fruntea Ministerului Educaţiei, după ce aceasta a dat dovadă de lipsa de empatie, pe plan uman, dar mai ales de lipsa de cunoaştere a problemelor şi nevoilor din domeniul pe care îl conducea este un gest absolut firesc. Îl salutăm. Atragem însă atenţia că problemele din sistemul de educaţie sunt grave şi nu se rezolva prin câte o sancţiune politică sau printr-o acţiune de PR, ci prin politici şi programe complexe şi susţinute”, transmit reprezentanţii Salvaţi Copiii România.

Integral pe Gândul