Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneşte, vineri, pentru adoptarea unui punct de vedere referitor la un proiect de OUG ce prevede taxarea pensiilor speciale.

Potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul CSM, este vorba despre "un punct de vedere referitor la unele prevederi din proiectul de ordonanţă a Guvernului privind reglementarea unor măsuri fiscale-bugetare, ce privesc activitatea autorităţii judecătoreşti".

Pe ordinea de zi a şedinţei se mai află discutarea unui proiect de hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru unele instituţii din sistemul justiţiei.

Integral pe AgerpresComentarii

Istvan CSM la prasit cu ziua..... E mai profitabil pentru noi, oamenii de rand! Cand sefa deconteaza sute de mii de lei naveta pt 10 km, ce punct de vedere sa mai emita CSM??? Mai au tupeu sa ceara apararea Justitiei, cand ei insisi se compromit in fel de fel de moduri??? Nu platesc impozite, CASS- dar vor pensii speciale si lefuri babane?? Care e contributivitatea unui judecator sau procuror cu 25 de ani vechime, la buget? Sa spuna CSM......

2 august 2019 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.