Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigi Becali, candidat la Primăria Generală a Capitalei, a recunoscut că nu mai este proprietarul oficial al palatului din Aleea Alexandru, nr. 1. Patronul Stelei nu a mai trecut celebra proprietate în declaraţia de avere pe anul 2012.

Imobilul, o copie a Palatului Rodin din Paris, întinzându-se pe 3.300 de metri pătraţi cu tot cu curte, a apărut în declaraţiile de avere ale Gigi Becali încă din 2009. Europarlamentarul a recunoscut pentru B365.ro că imobilul nu mai este pe numele său, ci că l-a donat fetelor sale, Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) şi Cristina (12 ani), conform realitatea.net.

"Palatul l-am donat fetelor mele. L-am trecut pe numele lor. Nu vreau să menţionez în declaraţia de avere faptul că ele deţin palatul. Mut toată averea pe numele fetelor. Şi banii, tot. Toţi banii îi ascund în conturi, să nu ştie nimeni nimic pentru că vreau să fac infracţiuni. Care-i problema? Fac infracţiuni”, a declarat, iritat, Gigi Becali.

Integral pe Adevărul