Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a lansat primul atac la adresa colegilor din coaliţia de guvernare la scurt timp după ce a fost validat de conducerea ALDE drept candidatul formaţiunii la prezidenţiale.

„Din pacate PSD-ul si doamna Dăncilă îşi doresc propriul candidat. Sigur, nu putem decât să luăm act de acest lucru. Am avut de multă vreme aceste informaţii. Nu au fost făcute publice, dar aveam aceste informaţii de multă vreme. Pentru mine şi colegii mei nu e o surpriză, dar e o dezamăgire. Va aduce anumite probleme în cadrul coaliţiei. Va urma o cursă electorală care, în ceea ce mă priveşte, nu voi ataca partenerii de coaliţie, dar în campanie spiritele se mai înfierbântă. Nu e exclus ca la nivel local să nu fie luări de poziţie care să nu fie concordante“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Gladiatorul lui Dinu Patriciu: Șeful Senatului i-a donat, anul trecut, celei de-a cincea sotii, Loredana Moise, două apartamente în valoare de 180.000 de euro. Liderul ALDE a notat în declarația sa de avere că i-a donat soției două locuințe, una de 109 mp, în valoare de 78.987 euro și alta de 140 mp, la o preț de 103.992 de euro. Imobilele au fost cumpărate de Tăriceanu în 2017. Călin Popescu Tăriceanu a încasat 168 mii de lei în 2018. Are două terenuri în județul Ilfov și șapte case, din care una în Ilfov, de 455 metri pătrați.Liderul ALDE are șapte mașini. Tăriceanu declară peste jumătate de milion euro în bănci și acțiuni la mai multe companii.

26 iulie 2019 0:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.