Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care și-a anunțat candidatura la alegererile prezidențiale din 10 noiembrie, spune că partidul său nu va vota rectificarea bugetară dacă Viorica Dăncilă nu va avea o discuție cu ALDE despre acest subiect.

„Sunt foarte mulți colegi nemulțumiți de raporturile din coaliție. I-am spus și doamnei Dăncilă, cred că a luat notă că trebuie coaliția să funcționeze diferit. Urmează rectificarea bugetară. Facem parte dintr-o coaliție, aștept ca doamna premier să ne invite la o discuție despre rectificarea bugetară, pentru că altfel colegii mei mi-au spus că nu vor să voteze rectificarea bugetară”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe Digi24Comentarii

Rasplatit regeste de patriciu dupa ce ia dat de pomana Petromidia, acum arunca cu banii! Șeful Senatului i-a donat, anul trecut, celei de-a cincea sotii, Loredana Moise, două apartamente în valoare de 180.000 de euro. Liderul ALDE a notat în declarația sa de avere că i-a donat soției două locuințe, una de 109 mp, în valoare de 78.987 euro și alta de 140 mp, la o preț de 103.992 de euro. Imobilele au fost cumpărate de Tăriceanu în 2017. Călin Popescu Tăriceanu a încasat 168 mii de lei în 2018. Are două terenuri în județul Ilfov și șapte case, din care una în Ilfov, de 455 metri pătrați.Liderul ALDE are șapte mașini. Tăriceanu declară peste jumătate de milion euro în bănci și acțiuni la mai multe companii.

26 iulie 2019 0:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.