Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reacţie de ultim moment din ALDE după ce Viorica Dăncilă a anunţat oficial că v-a candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale din toamnă. Purtătorul de cuvânt al ALDE a reacţionat imediat!

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a spus că formaţiunea pe care o reprezintă îl va desemna „aproape sigur” pe preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu drept candidat la alegerile prezidenţiale.

„Noi avem mâine o reuniune. E aproape sigur că vom desemna pe Călin Popescu-Tăriceanu candidatul nostru la Preşedinţia României, aşa cum rezultă din sondaje şi din înţelegerile pe care, prealabil, le-am făcut cu PSD. Călin Popescu-Tăriceanu e singurul care poate coagula voturi din mai multe partide, din mai multe spectre ideologice şi singurul care are şanse reale să îl învingă pe Iohannis”, a spus Vosganian, la Antena 3.

Integral pe Capital