Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reacţie de ultim moment din ALDE după ce Viorica Dăncilă a anunţat oficial că v-a candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale din toamnă. Purtătorul de cuvânt al ALDE a reacţionat imediat!

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a spus că formaţiunea pe care o reprezintă îl va desemna „aproape sigur” pe preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu drept candidat la alegerile prezidenţiale.

„Noi avem mâine o reuniune. E aproape sigur că vom desemna pe Călin Popescu-Tăriceanu candidatul nostru la Preşedinţia României, aşa cum rezultă din sondaje şi din înţelegerile pe care, prealabil, le-am făcut cu PSD. Călin Popescu-Tăriceanu e singurul care poate coagula voturi din mai multe partide, din mai multe spectre ideologice şi singurul care are şanse reale să îl învingă pe Iohannis”, a spus Vosganian, la Antena 3.

Integral pe CapitalComentarii

tariceanu sluga lui dinu patriciu: Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara, i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia, patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba nimeni de snatate impostorule!

23 iulie 2019 23:40

Nababul Tariceanu! Șeful Senatului i-a donat, anul trecut, celei de-a cincea sotii, Loredana Moise, două apartamente în valoare de 180.000 de euro. Liderul ALDE a notat în declarația sa de avere că i-a donat soției două locuințe, una de 109 mp, în valoare de 78.987 euro și alta de 140 mp, la o preț de 103.992 de euro. Imobilele au fost cumpărate de Tăriceanu în 2017. Călin Popescu Tăriceanu a încasat 168 mii de lei în 2018. Are două terenuri în județul Ilfov și șapte case, din care una în Ilfov, de 455 metri pătrați.Liderul ALDE are șapte mașini. Tăriceanu declară peste jumătate de milion euro în bănci și acțiuni la mai multe companii.

23 iulie 2019 23:38

Koteiul. Baga-te taricene la negociere si vezi ce-ti toarna tuta in troaca tie si godacilor din jurul tau! Potai ordinare ce sunteti!!!

23 iulie 2019 22:53

Muie Psd-Alde Da da Hoțul spagarul Tariceanu chiar ca il va bate pe Iohannis poate cu limba in cur îl bate,,,unicul care poate îl învinge e Barna restul vor lua muie ,,credeti ca nou romani am uitat ce a facut la guvernare Psd-Alde din 2016 încoace,,,,veti dispărea din scena politică Psd-Alde

23 iulie 2019 21:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.