Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a afirmat, marți, după ce a fost votată de CExN candidatul PSD la prezidențiale, că partidul pornește dintr-o situație dificilă în lupta pentru Cotroceni, dar că are șanse să-l învingă pe Klaus Iohannis.

"Am ascultat părerile tuturor organizațiilor județene. Cred că este pentru prima oară când în cadrul unui Comitet Executiv Național fiecare membru și-a spus părerea în legătură cu viitoarea campanie electorală, cu politica de alianțe dar, ceea ce este mai important, susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale. (...) Cei care vor ieși în spațiul public cu diferite afirmații, diferite opinii care să lezeze partidul sau candidatul la prezidențiale vor fi sancționați. (...)

Acest vot mă onorează, ma responsabilizează, în același timp, pentru că știu că nu o să intru într-o luptă ușoară. Știu că partidul pleacă dintr-o situație dificilă din punct de vedere electoral, dar am încredere în mine, am încredere în colegii mei, în puterea noastră de a ne mobiliza", a spus Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a adăugat că are șanse în fața președintelui Klaus Iohannis.

"Da, eu cred că am șanse. Și cred că am șanse și în fața președintelui Klaus Iohannis pentru că întotdeauna am demonstrat că pot fi și premierul tuturor românilor, deci pot fi și președintele tuturor românilor.

Am demonstrat că pentru mine este important consensul, este important echilibrul, este importantă solidaritatea, este important ceea ce fac pentru România și pentru români.

Eu cred că perioada în 'românii mei' și 'românii altor partide', în 'Guvenul meu' și 'Guvenul altor partide trebuie să înceteze'", a conchis Viorica Dăncilă.


Comentarii

Brian Swarran Ai o pula! O sa schelalai cand o sa iasa presedinte Johannes

24 iulie 2019 18:07

Georgiana Ai șanse pe Dracu !....Poți da OUG să elibereze din Rezerva de Stat tot zahărul, uleiul și orezul și să dai comandă la o fabrică de mii de găleți de plastic roșii cu sigla cu 3 trandafiri și să dai la toată sărăcimea țării....Și la Rectificarea Bugetară să dai toți banii Primarilor PSD-iști....cînd te-o întreba Iohannis în campanie cum a fost cu mutarea ambasadei în Isdrael...sau cînd în presă vor apare Foile Matricole de la trecerea dumitale prin școală cînd luai la reexaminare și restanță examenele...sau de te-o întreba vreun ziarist ceva în limba engleză și va trebui și dumneata să răspunzi tot în engleză....sau în franceză...sau în germană....ce vei face cocoană ?....că nu mai poți minții atunci !!!....Auzi la ea ^Prima femeie ce a condus rotativ Uniunea Europeană^???...Dar Margareth Teacher sau Angela Merkel erau bărbați ?...

24 iulie 2019 9:24

Calaii Romaniei Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. URGENT TAIATI PENSIILE SPECIALE CARE SUNT FURT DIN BANUL PUBLIC! P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.

23 iulie 2019 22:56

alupigus In fata n-ai nicio, sansa ca nu i se scoala neamtului. Asa ca poate pe intuneric la vreun supt ai fi si tu buna.

23 iulie 2019 20:19

Analfabeta proasta Dancila Cred ca esti o prosta care visează doar,,ai șansele pulii in fata lui Iohannis ,tu vaca prosta si analfabeta nu iei nici 1,% din voturi ,,tu cu hoti si penali Psd-Alde veti dispărea ca partid din România..

23 iulie 2019 19:46

Zamfir Gheorghe Știrea asta ,,e" de desene animate!?

23 iulie 2019 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.