Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un doctor din Austria este suspectat de abuzul sexual a cel puțin 95 de băieți minori care i-ar fi fost pacienți, anunță Parchetul oraşului Wels , ne spune AFP.

Medicul le explica victimelor, multe dintre ele cu vârste sub 14 ani, că practicile respective sunt un act medical, ceea ce i-a permis să continue să acţioneze în acelaşi mod timp de mai mulţi ani fără a fi denunţat.

În cele din urmă, unul dintre pacienţi a depus o plângere, care a dus la arestarea medicului respectiv, în luna ianuarie. Dezvăluirea acestui caz a dus la o avalanşă de mărturii, în prezent fiind identificate cel puţin 95 de presupuse victime.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Dr Kuru ecce din comuna Arianus, nu departe de faimoasa localitate Fucking, Austria. El a fost și doktorul familiei Wurst. Konchita a fost examinată regular de când era mic copil și încă nu-i crescuse faimoasa barbă. Doktorul îi verifica pe băieți cu degetul la prostată regulamentar să fie sigur că micuții ejaculează sănătos. O prostată sănătoasă ecce cheia vieții veșnice și trebuie îngrijită de la o vârstă fragedă. Ecce o crimă că bunul doktor era concomitent cu mâna cealaltă în propriul buzunar de la pantaloni și ejacula și el? Aia ecce treaba lui, nu?

24 iulie 2019 9:28

Florin Bilei Bine, dar cum putem noi preveni persecutiile de "ura" & de "hate-speach" împotriva infractorului EURO-bulangiu LGBT-ORL - n-am putea, oare, sa absorbim ceva "fonduri" dându-i azil în România?!

23 iulie 2019 23:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.