Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce marţi în şedinţa CEx a PSD s-a votat pentru numirea Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale, Paul Stănescu a avut un schimb tensionat de replici cu aceasta din urmă, reproşându-i că nu crede în şansele premierului de a intra în turul doi al prezidenţialelor.

Potrivit Digi24, Paul Stănescu a afirmat că partidul a greşit votând în favoarea Vioricăi Dăncilă şi s-a declarat neîncrezător în şansele PSD de a ajunge în turul doi la prezidenţiale.

Paul Stănescu: Am greşit că am votat un candidat. Nu mai putem negocia. E f importantă forţa de negociere cu ALDE şi Pro România. Toţi de la ALDE au spus că dacă mergem separat ies de la guvernare. Eu cred că nu mai avem majoritate în Parlament. Ponta vrea un dezastru de la noi pentru că e în beneficiul lui. Ponta îşi va juca rolul. Uitaţi ca e posibil să mai plece şi alţii de la noi şi noi spunem că îi vrem la guvernare. PSD a pierdut alegeri prezidenţiale cu Adrian Năstase şi Victor Ponta care candidau din pozţia de preşedinte, şi atunci ne puneam problema să câştigăm, nu să intrăm în turul al doilea. Important pentru noi e partidul, nu persoanele, şi ca ne spune doamna Dăncilă că îşi dă demisia dacă pierde. Să ne răspundeţi la întrebarea cu cine facem majoritate în Parlament ca să rămânem la guvernare.

Integral pe Adevărul