Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea privind votul anticipat şi prin corespondenţă pentru românii din străinătate.

"Promulg astăzi, aici, acum legea care ar trebui să le asigure românilor din străinătate posibilitatea să îşi exercite dreptul de vot fără să mai fie nevoiţi să aştepte ore în şir la coadă şi fără să se teamă că nu vor putea să voteze până la închiderea urnelor", a spus şeful statului, la ceremonia de semnare a Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României de către reprezentanţii UDMR şi ai Grupului minorităţilor naţionale, citat de Agerpres.

Integral pe România LiberăComentarii

Marius PSD erea deja pe locul 3 încă de la europarlamentare . Sa clasat pe locul 2 fiindcă romanii din diaspora nu au putut să voteze dar cu noua lege are sa se vadă adevărata valoare.

24 iulie 2019 8:17

PSD partid de HOTI Bai PSD-ei, voi va bateti pentru locul trei! Unu si doi, ocupat. Dar la cum va miscati si ce legi dati acum dupa referendumul din 26 MAI, parca in dusmania romanilor care v-au cerut sa anulati TOATE PENSIILE SPECIALE voi nu luati in seama solicitarea romanilor si veniti cu alte pomeni electorale si suplimentati lista beneficiarilor cu PENSII NESIMTITE cu primarii, viceprimarii si presedintii CJ, adica la toti aia care va mana voua oile la usa sa va aleaga pe voi, lupi imbracati in piei de oaie! Batjocura asta o sa va coste la urmatoarele alegeri de-o sa va usture kurul! Bataia asta de joc si furtul din banul public, infurie poporul care va iesi la vot dublu decat la parlamentarele din 26 Mai! Drept in bot o s-o luati voi si toti HOTII pe care i-ati ingrasat ca pe porci din banii romanilor stransi cu atata truda din impozite si taxe nenorocitilor! O sa va bateti cu aldetariceanu pe 4%!!! .

23 iulie 2019 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.