Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii care vor să ia calea străinătăţii şi să părăsească definitiv ţara trebuie să ştie ce costuri îi aşteaptă în noua ţară în care doresc să se relocheze. Diaspora românească este a cincea cea mai mare din lume, iar un sfert din românii rămaşi în ţară spun că vor să emigreze, la rândul lor. Cu toate acestea, mutatul în altă ţară nu este o treabă uşoară.

În timp ce mulţi pot fi tentaţi de oferte de muncă avantajoase în străinătate, adevăratul cost al relocării poate fi trecut cu vederea. În acest sens, Movinga, o companie germană specializată în relocare, a realizat un studiu în care a calculat care sunt principalele costuri asociate cu mutatul în unele din cele mai căutate oraşe din lume de către emigranţi. Studiul îşi propune să ofere o perspectivă asupra provocărilor pieţei imobiliare din fiecare oraş, precum şi asupra costului general al vieţii, în anul 2019.

Integral pe Adevărul