Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ar putea părea dezarmant, uneori, tupeul politic al lui Victor Ponta. Noroc că, luat de val, mestecă mai multe mii „de cuvinte furajere” - vorba lui Sorescu -, decât oricare alt preopinent, după care le scuipă, coji golite de miez.

Zice inegalabilul sprinter de la locul faptei, „fostul (premier) Ponta”: „România are nevoie urgent de un Guvern mai bun/nu de ceartă pe cine candidează la Prezidenţiale! Oricine este ales Preşedinte (Iohannis, Dăncilă, Barna, Tăriceanu, Firea sau Sorin Cîmpeanu) nu poate să facă nimic pentru viaţa oamenilor dacă nu avem un Guvern mai bun! Românii (chiar şi cei care nu au votat niciodată cu PSD) consideră Guvernările „Năstase” şi „Ponta” ca fiind cele mai eficiente şi profesioniste/deja PSD a pierdut 2 ani şi jumătate cu lupte sterile şi războaie stupide (vinovat fiind Dragnea dar şi toţi care au stat lângă el şi i-au „cântat în strună”)!

Integral pe Gândul