Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Subiectul impozitării pensiilor continuă să fie în atenția tuturor celor vizați. Acum a fost rândul Anei Birchall de la Ministerul Justiției să intervină. După ce CSM a criticat impozitarea pensiilor speciale și a amenințat cu sesizarea CCR, ministrul Justiției a venit și el cu un punct de vedere. Ministrul Justiției, Ana Birchall, anunță că impozitarea pensiilor magistraților va genera revoltă în sistemul de justiție.

„O să fie o discuție amplă în sistem. O să avem această analiză. O să venim cu un punct de vedem”, a declarat Birchall. Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, a anunţat duminică seara că până la finalul lunii iulie se va stabili plafonul de la care se va pleca cu impozitarea pensiilor speciale, dar şi cu cât vor fi impozitate cele care depăşesc plafonul stabilit.

Integral pe CapitalComentarii

Specialii PSD-ului omoara tara!!! FARA PENSII SPECIALE! SI ALTE SPECIALITATI! ASTEA TOATE TAIATE IMEDIAT SI DE TOT LA TOTI BENEFICIARII! LA FEL SI ANGAJARILE PENSIONARILOR LA STAT. ESTI PENSIONAR SI VREI SA MUNCESTI TOT LA STAT, TI SE SUSPENDA PENSIA SI EI SALARIU. SCURT. MERGI SI MUNCESTE IN PRIVAT DACA VREI! DAR ATENTIE...ACOLO SE MUNCESTE IN DRACI, NU-I CA LA STAT DEGEABA!! PENSIILE TOATE SA SE CALCULEZE ASA CUM SI SPUNEA LEGEA: DUPA CONTRIBUTIVITATE,AUZI GUVERN PSD? PESII CALCULATE DUPA CONTRIBUTIVITATE????????

23 iulie 2019 22:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.