Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a declarat marți, întrebat ce va face Călin Popescu Tăriceanu în contextul în care Viorica Dăncilă a fost aleasă prezidențiabilul PSD, că el și colegiii săi sunt dezamăgiți de felul în care a evoluat desemnarea candidatului la prezidențiale.

„Prea multe nu sunt de făcut, decât să luăm act de această decizie, noi avem și noi mâine (miercuri – n.r.) o ședință în partid delegație permanentă, în care probabil că vom da un vot în această direcție. Ce vreau eu să spun însă este că eu și colegii mei suntem dezamăgiți de modul cum a evoluat să spunem acest subiect al desemnării unui candidat pentru alegerile prezidențiale. De mai mult de un an de zile totuși vorbim în spațiul public că această coaliție de guvernare ar trebui să aibă un candidat comun, pentru a își maximiza șansele de a câștiga alegerile prezidențiale, adică pentru noi nu a existat niciodată altă țintă decât câștigarea alegerilor prezidențiale și bineînțeles am stabilit ca și criteriu de desemnare a candidatului sondajul, să facem sondaje, să facem analize să discutăm că așa e în coaliție cu partenerii și ajungi la o concluzie”, a declarat Andrei Gerea la Antena 3.

Integral pe Cotidianul