Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biroul Permanent al PSD a decis marți, cu doar două voturi împotrivă, să o desemneze pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Dăncilă va trebui validată și de către Comitetul Executiv, iar pe 3 august, de Congresul PSD. Dăncilă a rămas singurul candidat pentru desemnarea ca prezidențiabil, după ce Gabriela Firea a anunțat că se retrage din cursă, în urma lipsei de susținere în rândul baronilor locali.

Integral pe G4media.roComentarii

Gabriela Sporind numarul (sheptelul) de ovine & de capride comentatoare dovedim capacitatea de transpunere în viatza a Directivei CE 581.169 / 2019, care cere EURO-bantustanelor membre sa promoveze pizdirici pe tot locu' & pe unde nu te astepti!

23 iulie 2019 23:07

Gabriela Buna seara! sunt noua EURO-pizdirika inventata pe acest forum dupa disparitia (brusca a) co-pitzipoancelor mele "Elena", "Georgeta" & Comp (mentionez, cu scuzele de rigoare, ca EURO-bou' care ne-a inventat e de data asta programat sa defece prenume fara numele de familie, n.m.) si sper sa va captivez si pe viitor cu panseurile mele!

23 iulie 2019 23:03

Proasta satului in fruntea statului! Pai cum sa poata fufa asta sa suga EURO-poolla mai bine / mai convingator ca Iohannis al "nostru"?!

23 iulie 2019 22:58

Proasta satului in fruntea statului! Haideți să fim serioși !...Cînd în campania electorală se va striga după Madam Viorica Dăncilă, impostoarea ce a ajuns în fruntea guvernului ^căutată că nu știe să facă nimic^, după cum zicea unul PSD-ist de al lor (Negoiță) pentru ca Păpușarul Dragnea s-o manevreze....Ziceam, că în campania electorală cînd se va striga după ea ^Analfabeta^ sau ^Proasta satului în fruntea statului^ oricîte ^famfare și aplaudaci^ vor pune Baronii PSD-iști să estompeze strigările tot va fi ridicolul maxim....sau cînd vor apărea în presă ^copii după Foile Matricole^ la studiile făcute de Madam cînd și-a luat examenele la restanțe și reexaminări....Este o Profesoară de Lucru Manual la un Liceu din Videle, plecată 9 ani la shopping de lux la Bruxelles și Strasbourg ce a ajuns prin voința idioată a lui Dragnea ca Prim-Ministră...Cine-și poate închipui că va putea ajunge Președinta Țării ?...Doar niște PSD-iști buimaci și lingători la cur pot crede asta....N-au ei atîtia bani sau ulei, zahăr, orez și găleți de plastic roșii pentru atîția votanți ....Și să zici că prostimea țării ar vrea ca o proastă de a lor să ne conducă....nu-s chiar așa de mulți proști în țara asta !!!....

23 iulie 2019 22:33

Codrin Stefanescu, lingăul PRM-ist traseist alcoolic interlop v, te-aș fute-n cur

23 iulie 2019 22:32

Bai psd-ei penali))) ati tampit cu atatea CEX-uri, ce nu realizati! Ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' penalului DRACnea, a spus clar: '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii

23 iulie 2019 22:06

v Pare ca PSD-ul doreste sa urmeze calea PNTCD-ului, Madam Dancila,este "propusa" la presedentie sau nu stiu cum sa o inlature de la conducerea PSD-ului?

23 iulie 2019 16:46

Kuminecăturile Gemene Adevărul ecce că dacă Miorița, pardon, Viorica poartă o ie frumoasă și vorbește cât de cât românește în loc să behăie în patru labe la poarta eurovizionară ca Klaussfinkter Wurst Johannis, are șanse să câștige. Cu ajutorul kuriștilor mioritici bineînțeles, care au înțeles în sfârșit că nu pot să se urce pe scenă cu Konchita Wurst și să-l ignore pe Cristian Homobuci al nostru. El ecce românul altfel cu care ei trebuie să șadă la Masa Tăcerii în taină precum ecce tradiția orală.

23 iulie 2019 16:40

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Să-mi sugeți păduchii!

23 iulie 2019 16:24

Elena Haideți să fim serioși !...Cînd în campania electorală se va striga după Madam Viorica Dăncilă, impostoarea ce a ajuns în fruntea guvernului ^căutată că nu știe să facă nimic^, după cum zicea unul PSD-ist de al lor (Negoiță) pentru ca Păpușarul Dragnea s-o manevreze....Ziceam, că în campania electorală cînd se va striga după ea ^Analfabeta^ sau ^Proasta satului în fruntea statului^ oricîte ^famfare și aplaudaci^ vor pune Baronii PSD-iști să estompeze strigările tot va fi ridicolul maxim....sau cînd vor apărea în presă ^copii după Foile Matricole^ la studiile făcute de Madam cînd și-a luat examenele la restanțe și reexaminări....Este o Profesoară de Lucru Manual la un Liceu din Videle, plecată 9 ani la shopping de lux la Bruxelles și Strasbourg ce a ajuns prin voința idioată a lui Dragnea ca Prim-Ministră...Cine-și poate închipui că va putea ajunge Președinta Țării ?...Doar niște PSD-iști buimaci și lingători la cur pot crede asta....N-au ei atîtia bani sau ulei, zahăr, orez și găleți de plastic roșii pentru atîția votanți ....Și să zici că prostimea țării ar vrea ca o proastă de a lor să ne conducă....nu-s chiar așa de mulți proști în țara asta !!!....

23 iulie 2019 14:01

Muie Psd in loc de voturi. Vai de România cine ajunge președinte o analfabeta proasta si incultă,, am mai avut unul tot oltean si a dus tara la râpă,, treziti-va romani pană nu e prea târziu, Psd-Alde trebuie spulberati atât la prezidentiale cat si la parlamentare...nu ii votați treziti-va

23 iulie 2019 13:16

Europeanul Excelenta alegere! Cum era proverbul acela? "Pe cine Dumnezeu vrea să îl piardă, îi ia mai întâi mințile"! Probabil că nici următorul duș rece nu-i va trezi pe PSDisti din "somnul cel de moarte", vorba Poetului. Nu-i nimic, vor mai urma dușuri, din ce in ce mai reci! Înghețate, chiar!

23 iulie 2019 13:09

Gabriela Efectul de turma inca nu a disparut la mamelucii astia.... Tot nu v-ati desteptat nici dupa disparitia lui Dragnea??? Va dispare Partidul idiotilor... La ce perceptie aveti cel putin momentan...... Trimiteti tampitrii la pascut si puneti oameni de calibru in functii!

23 iulie 2019 12:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.