Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înainte de a candida la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă ar trebui să urmeze încă o dată școala liceală, a declarat la RFI eurodeputatul PNL Rareș Bogdan. El consideră că actualul premier nu ar avea nici o șansă să intre în turul al doilea, apreciind că "ar fi rușinos pentru alegătorii din partea stângă" să o aleagă pe Dăncilă.

”Probabil vor miza pe premierul Viorica Dăncilă, iar estimarea mea este că nu va reuși să obțină un scor mai mare de 20%. Eu nu cred că va intra în turul doi doamna Dăncilă, ar fi rușinos pentru alegătorii din partea stângă să o aleagă pe doamna Dăncilă (...). Doamna Dăncilă, înainte de a candida, cu tot respectul și decența pe care o am, cred că înainte de a candida, ar trebui să urmeze încă o dată școala liceală”, a declarat Rareș Bogdan.

El crede că președintele Klaus Iohannis va câștiga "la pas" alegerile prezidențiale.

”Eu îmi doresc în turul doi o bătălie dreapta-dreapta, pentru că asta arată un eșec major al stângii, în ultimii aproape trei ani de zile, în momentul alegerilor prezidențiale. Eu nu am emoții. Cred că președintele Klaus Iohannis va câștiga la pas, pentru că are și experiența necesară, și recunoașterea internațională, este un om extrem de echilibrat, rațional, care a putut dovedi că în momente cheie se implică și poate opri un tăvălug roșu, care părea de neoprit în urmă cu un an de zile. Sigur, în fața unui candidat al dreptei, al celor din Alianța 2020, probabil domnul președinte Klaus Iohannis nu va obține 75% în turul doi, va obține doar 65-70%, dar oricum va fi un scor mai mare decât în urmă cu cinci ani de zile”, spune Rareș Bogdan.

Integral pe HotnewsComentarii

x Ciomagarul Rares Bogdan - si ciracii de aceeasi teapa cu el, in loc sa arunce cu insulte goale la adresa dnei. Dancila, deci, acesti mardeiasi, sa-si listeze scolile, diplomele, job-urile avute, averile si sursele "cinstite" ale averilor, aportul ciomagarilor la progresul politicii romanesti, si la bunastarea romanilor, sa auzim din gura mardeiasului Rares Bogdan - in afara de injuraturi groase, sa auzim si un discurs coerent, o retorica inteleapta si matura.....nimic, decat gunoaie si dejectii pe gaura gurii "ziaristului".

24 iulie 2019 6:32

Specialii PSD-ului omoara tara!!! FARA PENSII SPECIALE! SI ALTE SPECIALITATI! ASTEA TOATE TAIATE IMEDIAT SI DE TOT LA TOTI BENEFICIARII! LA FEL SI ANGAJARILE PENSIONARILOR LA STAT. ESTI PENSIONAR SI VREI SA MUNCESTI TOT LA STAT, TI SE SUSPENDA PENSIA SI EI SALARIU. SCURT. MERGI SI MUNCESTE IN PRIVAT DACA VREI! DAR ATENTIE...ACOLO SE MUNCESTE IN DRACI, NU-I CA LA STAT DEGEABA!! PENSIILE TOATE SA SE CALCULEZE ASA CUM SI SPUNEA LEGEA: DUPA CONTRIBUTIVITATE,AUZI GUVERN PSD? PESII CALCULATE DUPA CONTRIBUTIVITATE????????

23 iulie 2019 22:45

@noi noi Baih noi-noi, ce-ar fi sa-mi belesti sula ? Cu guritza proprietate personala ?

23 iulie 2019 18:32

noi noi, homosexualii psd

23 iulie 2019 16:57

noi Ciomagarul Rares Bogdan - si ciracii de aceeasi teapa cu el, in loc sa arunce cu insulte goale la adresa dnei. Dancila, deci, acesti mardeiasi, sa-si listeze scolile, diplomele, job-urile avute, averile si sursele "cinstite" ale averilor, aportul ciomagarilor la progresul politicii romanesti, si la bunastarea romanilor, sa auzim din gura mardeiasului Rares Bogdan - in afara de injuraturi groase, sa auzim si un discurs coerent, o retorica inteleapta si matura.....nimic, decat gunoaie si dejectii pe gaura gurii "ziaristului".

23 iulie 2019 13:31

Elena Haideți să fim serioși !...Cînd în campania electorală se va striga după Madam Viorica Dăncilă, impostoarea ce a ajuns în fruntea guvernului ^căutată că nu știe să facă nimic^, după cum zicea unul PSD-ist de al lor (Negoiță) pentru ca Păpușarul Dragnea s-o manevreze....Ziceam, că în campania electorală cînd se va striga după ea ^Analfabeta^ sau ^Proasta satului în fruntea statului^ oricîte ^famfare și aplaudaci^ vor pune Baronii PSD-iști să estompeze strigările tot va fi ridicolul maxim....sau cînd vor apărea în presă ^copii după Foile Matricole^ la studiile făcute de Madam cînd și-a luat examenele la restanțe și reexaminări....Este o Profesoară de Lucru Manual la un Liceu din Videle, plecată 9 ani la shopping de lux la Bruxelles și Strasbourg ce a ajuns prin voința idioată a lui Dragnea ca Prim-Ministră...Cine-și poate închipui că va putea ajunge Președinta Țării ?...Doar niște PSD-iști buimaci și lingători la cur pot crede asta....N-au ei atîtia bani sau ulei, zahăr, orez și găleți de plastic roșii pentru atîția votanți ....Și să zici că prostimea țării ar vrea ca o proastă de a lor să ne conducă....nu-s chiar așa de mulți proști în țara asta !!!

23 iulie 2019 12:34

Pute Ai dreptate dar rusinea e la fel de mare si cu alegerea voastra !!Nici o diferenta ,poate USL sa dea o speranta !!

23 iulie 2019 12:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.