Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lucian Onea va fi suspendat din funcţie, în urma deciziei de marţi a Secţiei pentru procurori, care a luat act de suspendare după ce fostul şef DNA Ploieşti a fost trimis în judecată de Secţia de anchetare a magistraţilor.

Secţia pentru procurori a luat act de suspendarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror, fost şef al DNA Ploieşti, a anunţat la finalul şedinţei, ministrul Justiţiei, Ana Birchall.

Onea activează, în prezent, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Decizia vine după ce procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie i-au trimis în judecată, în data de 15 aprilie, pe Lucian Onea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, instigare în formă continuată la comiterea, fără vinovăţie, sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi Mircea Negulescu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, complicitate la represiune nedreaptă, instigare în formă continuată la comiterea fără vinovăţie sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Integral pe GândulComentarii

Masuri URGENTE! Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!

23 iulie 2019 23:16

tudorel toader arhitectul demolarii statului de drept: Jegul de tudorel toader care a masacrat JUSTITIA si statul de drept! Pe el trebuie sa-l luam TOTI la intrebari! Pe el si kodarla lui, adina florea, care a batjocorit magistratii romani! Astia nu trebuie lasati sa scape!

23 iulie 2019 23:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.