Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cod galben de furtuni a fost emis marți dimineață de meteorologi. Codul galben intră în vigoare de pe 23 iulie, ora 12 și este valabil până pe 23 iulie, ora 23, și afectează o bună parte din zona centrală și estică a țării.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis un cod galben de furtuni, anunțând perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul menționat în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de vest a Moldovei, Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp, au precizat meteorologii.

Integral pe Libertatea