Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În foarte scurt timp va fi luată decizia privind numirea noului procuror-şef european, spune un lider de la Bucureşti, iar şansele Laurei Codruţa Kovesi par să crească.

Deputatul PNL Raluca Turcan spune ca Laura Codruţa Kovesi va fi numită procuror-şef european “în foarte scurt timp”, în special datorită negocierilor purtate de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Partidului Naţional Liberal la nivel european. Deputatul liberal îşi exprimă convingerea că Ministerul de Externe român se va răgândi şi o va susţine pe Kovesi.

Integral pe CapitalComentarii

mircea oare ce o sa prezinte**MATA HALA**cand i se vor cere tematica si notele obtinute la examenele de promovare profesionala? dar doftoratu 5%???l,asa ca are grija**Maidanezu Jegarit**sa-i faca reclama ,bani sa fie ca Ion nu mai e dar e Vasile,prietenul**Satrapului de Medias**,Vasile sluga **Maidanezului Jegarit**

23 iulie 2019 8:30

Ecce Kurrupt Apoi Normal. Dintre Fesebuci se cârmuiește parcursul eurovizionar al oricărei țări bananiere care se respectă. Să sperăm că până la urmă și cei rămași în fruntea statului se aliniază frumos cu Klaussfinkter Wurst Johannis și restul kuriștilor la Masa Tăcerii să înbuce o felie din capătul cel bun al cozonacului.

22 iulie 2019 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.