Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liga Studenţilor (LS) Iaşi îi cere demisia ministrului Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, şi se opune "propunerii intervenţioniste a acestuia de a lega de glie" studenţii, în sensul obligării acestora la a se angaja şi a lucra în România câţiva ani după terminarea studiilor.

Studenţii susţin că solicitarea demisiei vine inclusiv în contextul în care "Teodorovici persistă în a limita beneficiile studenţilor la transportul pe calea ferată şi a continua o politică fiscală dezastruoasă şi împovărătoare pentru români".

Reacţia celor de la LS Iaşi survine în contextul în care ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, a lansat duminică propunerea ca studenţii să fie obligaţi să lucreze în România după terminarea studiilor, motivând că statul ar investi "foarte mult" în tineri.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ciobanu Mircea nu va convine? platiti! poponarilor si curvelor!

23 iulie 2019 17:15

Mircea Vreti sa munciti in afara? Mergeti si faceti studii in afara, munciti, faceti rate, invatati limbi straine si dupa aceea munciti cat vreti... DAR PE BANII VOSTRI! Nu pe ai Statului Roman! Oracaiala e o indeletnicire de baza la studentii romani!

23 iulie 2019 12:56

Ludovic Academia Romana propunea in 2017 acelasi lucru...... Lamunca trogloditilor... Stati numai in cluburi de noapte, va futeti ca chiorii pe unde apucati si faceti pe-a intelectualii lui peste prajit!

23 iulie 2019 12:52

Geo Să rămînă să muncească în Romănia, futu-i în cur de studenți !....Dar de unde să mai strîngem atîtea taxe și impozite să fie plătite Pensiile Speciale și Salariile Nesimțite atîtor politruci profitori, oligarhie funcționărești și magistraților...și la mulți dintre ei și cumulate....și toți au odrasle împopoțonate ce vor salarii bine plătite de la stat și să-și faca concediile în Canare și Maldive...sau în Carraibe ca beizadeaua lui Dăncilă...de unde atîția bani la buget ?!....

23 iulie 2019 11:08

După o noapte de chef,bautură, curwasareală și DROGURI ”studenții” pot cere orice.

23 iulie 2019 9:05

xyz In SUA si Vestul Europei, si in Canada, studentii se indatoreaza pe viata - platindu-si studiile, cu imprumuturi acordate de Banci si Stat. Pt care motiv, noi, romanii, sa suportam din banii publici, pe toti drogatii care-si zic studenti, si care pretend cu nesimtire gratuitati - fara ca drogatii sa restituie vreun ban. Cel mai bun Ministru de Finante, este dl. Teodorovici, cu propunerea de taiere a gratuitatii studiilor pt drogatii de "studenti" !

23 iulie 2019 6:24

Da, să demissioneze, ... dar după ce vă taie vouă toate privilegiile nemeritate. Să se dea burse numai pentru cei cu medii peste 7, să lucrați în țară măcar un număr de ani egal cu anii de studii etc. Călătoriile cu trenul să fie subvenționate doar pentru trenuri cu rang de personal pentru plecările și sosirile din vacanțe. Să vă oblige, totodată, să semnați condica de prezență la cursuri și seminarii, precum și la orele obligatorii de studiu individual în biblioteci. Ce faceți voi, idioților, nu mai este demult studenție, ci trai pe veresie și chiul instituționalizat în scop de analfabetizare !!!

23 iulie 2019 0:29

Uta Ma baieti nu mai invatati deloc iar daca totusi invatati si doriti sa plecati mai devreme platiti ce am platit noi pentru voi.Va mai dau un sfat nu luati mai mult de 4-6 diplome ,in decurs de 3-4ani ,este ca sunt comunist si bosorog !!!Succesuri cum spunea o studenta eminenta !!

22 iulie 2019 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.