Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De cînd a apărut în emisiunea de la Antena 3, Liviu Pleșoianu mi-a atras atenția prin felul său de a fi. Mai puține locuri comune, mai puține vorbe goale, mai puțin dat cu bîta în baltă, plus o exprimare îngrijită, cum nu întîlnești la prea mulți politicieni. Prospețimea sa vine de la lipsa unei școli politice și a unui stagiu la tineretul de partid. Se vede imediat că Pleșoianu nu vine din trupa de lipitori de afișe, ci din rîndul cetățenilor preocupați de comunitate și pasionați de politică. Se simte limbajul liber, necontaminat de locurile comune din „declarațiile politice” ale rinocerilor. Adică se vede comportamentul de om liber, dezinvolt, scuturat de inhibiții. Frizura lui de Kempes, de Ilie Năsase, de rocker, de Guillermo Vilas, a avut meritul de a-l individualiza și de a-l fixa mai bine în memoria telespectatorului.

Mai pe scurt, Liviu Pleșoianu (o descoperire a Antenei 3) este o noutate în materie de atitudine politică, un om plăcut, nesofisticat care arată ca o curiozitate în PSD.

Integral pe Cotidianul