Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Europeană a cerut luni Israelului să oprească "imediat" demolările "ilegale" de clădiri palestiniene în apropierea Ierusalimului de Est, informează France Presse.

"În conformitate cu poziţia de lungă dată a UE, ne aşteptăm ca autorităţile israeliene să pună capăt imediat demolărilor în curs", a declarat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a şefei diplomaţiei europene Federica Mogherini.

"Politica israeliană de colonizare, inclusiv măsurile luate în acest context, precum transferurile forţate, expulzările, demolările şi confiscările de locuinţe, este ilegală conform dreptului internaţional", a reamintit Maja Kocijancic.

Integral pe AgerpresComentarii

x Ne-ar fi mai bine - noua, crestinilor, cu EVREII, decat cu obsedatii si incrancenatii in crime de islamici si musulmani ! Sa nu uitam 11 sept. in SUA, genicidele in Franta si Italia, si oriunde, comise de psihopatii islamici ! UE sa-si tina clanta, si sa-si cunoasca lungul nasului de idioti, ce sunt….

23 iulie 2019 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.