Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este haos pe Aeroportul Otopeni din cauza unor lucrări de renovare. Cozile la intrarea în ţară sunt uriaşe pentru că oamenii aşteaptă la controlul paşapoartelor.

Diretorul Companiei Naționale Aeroporturi București a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că motivul pentru care s-a creat aglomerația a fost închiderea unui flux din cele două pentru ”Sosiri”.

”Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat azi. Am închis un flux de sosiri pentru câteva ore. Ne-am apucat să reamenajăm ghișeele și să suplimentăm numărul de ghișee la sosiri. În prezent, avem un număr de 20 de ghișee. Pentru câteva ore a fost închis un flux la sosiri, din cele două. Acesta e motivul pentru care s-a creat aglomerația. Lucrările se vor termina până în ora 16:00”, a declarat Alex Ivan, director al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

"De coada asta de la controlul pasapoartelor de pe Aeroportul Otopeni, intinsa pe doua etaje si pe platforma de avioane, cine se face vinovat, dle Razvan Cuc? Fac o ora din Viena pana in Bucuresti, si doua ore pana ies dinAeroportul International Henri Coanda. Shame on you, Ministerul Transporturilor România!", a scris pe Facebook un român revenit în țară.


Comentarii

Victoria Haidetzi sa fim seriosi !.... pe Cuc, Dorobantzu ...si compania ( de la CFR, de la CNAR, de la Transportul Aerian) nu-i intereseaza decat Spaga sa fie cat mai consistenta....Cladirea aceea a Ministerului Transporturilor parca-i blestemata !....Daca ar vorbi zidurile si peretzii ei de cate Spagi, Paraindarate si Comisioane s-au negociat (dat si primit) acolo ne-am ingrozi !!!....

23 iulie 2019 11:50

RPaul Alt adevar este ca exista multa indolenta, nesimtire si indolenta, intr-un cocktail absolut deranjant. Oare noaptea nu s-ar putea deranja sa regleze toate disfunctionalitatile? Pentru ca, oricum, cei mai multi ard gazul pe banii nostri.

22 iulie 2019 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.