Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier și în prezent președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a plecat într-o delegație într-o destinație exotică cu celebra consilieră, Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău. Deplasarea a avut drept scop oficial participarea la o Plenară de comunicații poștale.

Fostul prim-ministru reacționat. „Nu am nimic de ascuns. Biletele de întoarcere sunt diferite pentru că nu s-au găsit bilete pentru toți membrii delegației la toate cursele. Este o minciună că eu și consiliera mea, Cătălina Miriță, nu apărem în fotografiile de grup. A fost o întâlnire foarte importantă”, a declarat Grindeanu, citat de NAȚIONAL.

La câteva ore după apariția știrii, mass-media a publicat și o fotografie de grup din deplasare. O imagine din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore. Deplasarea ar fi trebui să fie doar 27-28 iunie, dar acesta a plecat mai devreme cu o zi, potrivit ADEVĂRUL.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. Unul dintre ei este Cătălina Miriță, 24 de ani, o fostă Miss Buzău cu o carieră de succes în domeniul modellingului, afirmă LIBERTATEA. ANCOM a refuzat, până acum, să facă publice CV-urile consilierilor, iar, întrebat care sunt criteriile după care și-a angajat oamenii din cabinet, Sorin Grindeanu a răspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau să intru în amănunte“.

În altă ordine de idei, negocierile purtate luni între Viorica Dăncilă și Victor Ponta, pe de o parte, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu pe de altă parte, și de Victor Ponta și Tăriceanu separat, au eșuat, cei trei lideri de partide rămânând fiecare pe poziția lui, fără să poată contura nici măcar ideea unui parteneriat pentru alegerile din noiembrie, anunță COTIDIANUL.

Victor Ponta l-a presat pe Tăriceanu să scoată ALDE de la guvernare, aceasta fiind condiția pusă pentru ca Pro România să îl susțină la alegeri: să iasă de la guvernare. ”Ce câștig eu dacă te susțin pe tine la alegeri?”, i-ar fi spus Ponta președintelui ALDE. Planul lui Ponta este să îl forțeze pe Tăriceanu să plece din Guvern, să provoace căderea Cabinetului Dăncilă și migrarea pesediștilor la Pro România, afirmă DIGI24.
 
Însă surse politice, citate de CURENTUL, au declarat că Victor Ponta i-a propus și Vioricăi Dăncilă o înțelegere: el nu va candida la prezidențiale din partea PRO-România și o va susține pe ea cu cele 7 procente intenție de vot, în schimb PSD o va nominaliza pe soția sa, Daciana Sârbu, pentru funcția de comisar european din partea României. Recent Dăncilă a declarat că dacă România va propune o femeie pentru această funcție, vom primi un portofoliu mai important. Totodată este de notorietate prietenia la cataramă dintre Daciana Sârbu și Corina Crețu fostul comisar european care și-ar folosi toată influența pentru ca soția lui Ponta să preia funcția de la Bruxelles.

O victorie tot a obținut și Victor Ponta, constată ROMÂNIA LIBERĂ. Deputatul de Dolj Florin Stancu a declarat luni că şi-a depus demisia din PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, Pro România. Acesta îşi motivează decizia spunând că liderii PSD „nu au înţeles nimic” din votul de pe 26 mai de la europarlamentare şi că „democraţia nu mai caracterizează” formaţiunea condusă de Viorica Dăncilă. Ştiri pe aceeaşi temă Turism la partid. Doi deputaţi PSD care plecaseră din formaţiune s-au ... Deputatul şi-a anunţat demisia din PSD pe Facebook, acolo unde a subliniat că se alătură „singurului” partid „pro-european şi pro-cetăţeni” din România.

Cu cămătarii de campanie suflându-i în ceafă și cu PRO România interzisă la guvernare, deși a sărit cum-necum ”pârleazul” europarlamentarelor, NAȚIONAL susține că Victor Ponta are nevoie ca de aer de o ”legendare” a sinecurilor pe care ar urma să le primească pentru a-și mai ține creditorii politici în frâu. Iar după ce au dat sfoară în țară că se vor instala din nou la butoanele Ministerului de Interne, puținii ”pontiști” care mai supraviețuiesc pe la marginea sistemului acreditează acum varianta de lucru a preluării Ministerului Justiției!

Ceea ce, ținând cont că atâția alți ”greuceni” ai politicii sau mediului de afaceri nu și-au încheiat încă socotelile cu ”Republica procurorilor” sau cu instanțele de judecată, chiar că ar reprezenta un interes maxim…


Comentarii

Beizadeau lui Buzatu, presedintelui CJ Vaslui. . În martie 2018, Tudor Buzatu, fiul liderului PSD Vaslui Dumitru Buzatu şi al senatoarei Gabriela Creţu, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, care ocupa atunci funcția de vicepremier responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice ale României. În acel moment, Dumitru Buzatu a explicat că fiul său a ajuns să ocupe această funcție pentru că a fost susținut de organizaţia din care face parte. Întrebat ce l-a recomandat pe Tudor pentru acest post, liderul PSD Vaslui a răspuns: ”Dacă cei de acolo l-au recomandat... (...) Pot să vă precizez că a primit recomadarea organizației de tineret pe care o conduce și a organizației de la Vaslui a PSD. Din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că e o problemă. (...) Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere, îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoașterea limbilor străine și tot așa mai departe”.

26 iulie 2019 0:16

Pile, nepotism si curvasarie O mica corectie, stimabile. Popa Sarbu a fost "impuscatul" in coaie, nu "impuscatorul".

24 iulie 2019 11:48

gaozar bolşevic depistat 22:56

24 iulie 2019 11:04

Salagean Ioan Ofer minorul din poza unui cuplu de HOMO-"parteneri" LGBTQYKFPPXNY de "gen" EURO-bulangi, la schimb pentru un lob frontal prelevat de la un cimpanzeu compatibil genetic cu mine (mentionez ca si eu detin tot 48 de cromozomi, n.m.)!

23 iulie 2019 22:56

Institutiile statului cucerite de PSD: Trebuie asadar sa ne mobilizam (sa iesim în chilotzi la metrou si) s-o punem pe Laura Pizdutza K. EURO-"procuror", ca sa avem si noi o pizdirica "puternica" în capu' la "nucleu' dur" al lu' Ioropa!

23 iulie 2019 22:51

Ioana @Elena: Da' de mine ce zici fa, Georgeto-Elena - pe mine dece nu ma vezi fa proasto ca comentez, curva dracului invidioasa ce esti?!

23 iulie 2019 22:48

Elena Va rog sa ma scuzati ca nu mai comentez si eu (ca nu mai bas pe gura platitudini cu Dracnea) dar aia care m-au inventat m-au suspendat pentru o vreme, ca sa ma mai pun la punct cu gramatica limbii vorbite / scrise de Dvs. ... Mi-as dori totusi ca pe viitor sa avem (mult) mai multe EURO-pizdirici care sa-si dea cu presupusu' pe forum, ca sa dovedim o "implicare" sporita a EURO-jagardelelor în politica!

23 iulie 2019 22:46

Godacii baronilor PSD Fiica primarului din Brașov este consilier în biroul de europarlamentar al liberalului Daniel Buda; Fiica fostului deputat Dolj Mihai Surpateanu este consilier în cabinetul europarlamentarului liberal Marian Jean Marinescu; Fiica lui Nicolae Bădălău este angajată la protocolul Aeroportului Otopeni, acolo unde ocupă funcţia de Director al departamentului Conformare, Calitate, Siguranţă şi Mediu; Fiica fostului eurodeputat PSD de Bacău Minodora Cliveti este consilier diplomatic la Reprezentanţa României la UE; Fiul fostului ministru Victor Paul Dobre, este referent principal la Consulatul României în Chicago; Fiul lui Ilie Grădinar zis Ilie Gigacalorie este ambasadorul României în Danemarca; Fiica lui Constantin Preoteasa, fost şef al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj, este secretar general în Ministerul Românilor de Pretutindeni. Ea a deţinut, pe rând, diverse funcţii în Ministerul de Externe, înainte de promovarea de la MRP fiind director în cadrul MAE; Fiul judecătoarei Maria Huza, fost preşedinte a Tribunalului Bucureşti şi prietenă a fostului ministru PSD Rodica Stănoiu, este secretar I la Ambasada României la Tokyo; Fiul fostului şef al organizaţiei de pensionari PSD Dâmboviţa este secretar de stat în cadrul MAE

23 iulie 2019 22:17

Ia de te uita unde-si angajeaza psd-eii godacii!!! Fiica domnului Daea este angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale; Fiica lui Florin Iordache lucrează la Cancelaria Băncii Naţionale. În trecut a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni. Altă întrebare?! Fiica domnului Țuțuianu este consilier juridic la Primăria Capitalei; Fiul lui Dumitru Buzatu și al senatoarei PSD Gabriela Crețu, numit secretar de stat: ”Îl recomandă cunoașterea limbilor străine” Fiica senatoarei PSD Neamţ Emilia Arcan, a fost numită vicepreşedinte în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici cu rang de secretar de stat; Fiul domnului Tudorel Toader s-a angajat ca asistent la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, în condiţiile în care codul de etică al Universităţii interzice angajarea rudelor; Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi PSD au renuţat la mandate; Fiul șefului PSD Neamț, numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului; Fiul maiorului în rezervă Petru Winzer, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe; Fiica maiorului în rezervă Petru Winzer este angajată la Curtea de Conturi; Fiica unui fost primar PSD din Dărmăneşti este Directoarea Cancelariei lui Dragnea, de la calculatorul căreia a fost redactat proiectul Ordonanței de Urgență privind grațierea; Fiul lui Adrian Năstase a ajuns consilier în cabinetul de eurodeputat al social-democratului Cătălin Ivan.

23 iulie 2019 22:15

Institutiile statului cucerite de PSD: Gruparea toxica PSD & ALDE, Au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali. S-au insinuat în CSM, capturând Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

23 iulie 2019 22:12

ovy Am omis...mai Grineanu...Macar gaseste-ti si tu una mai frumoasa.Tu nu vezi ce fatza de cal are? Este groaznica...are maxilarul inferior ca la barbati.Hidoasa rau saraca Asta miss?? Off ...ce tara frumoasa...cu asa urate!

23 iulie 2019 21:53

ovy Un jegos ordinar ! Sunt pline ministerele de curveturi care si-o trag cu cretini care pozeaza in barbati insurati verticali.Mai Grindeanule pe curveturi cheltui tu banii statului? Poti plimba toate fufele...dar pe banii tai mai cretinule!! De asta nu te mai vedem pe la televizor...ca esti ocupat cu organizarea excursiilor in care pe banul public plimbi toate putorile? Daca iti plimbai nevasta jur ca nu comentam! Ne-am saturat de voi nemernicilor!

23 iulie 2019 21:45

Pile, nepotism si curvasarie punctele forte ale "meritocratiei" romanesti. Nu voi intra in detalii. Societatea romaneasca e prea bolnava ca sa-mi pierd vremea a da explicatii. Niste informatii nu strica tocmai despre seful comisiei ANCOM, adica unul care este "informatician" de profesie, dar intrat printr-una din calitatile enuntate in politica. Grindeanu a ajuns in politica mare pe linia SECURISTA. La fel ca si PONTA. Pe acesta (Ponta) SECURITATEA l-a divortat ( sunt nenumarate cazuri la diferite niveluri de astfel de miscari) si i-a dat de sotie pe Daciana Sirbu, o nalafabeta care la nivelul anilor 1996 nu a intrat la nicio universitate de stat. A intrat la Tibiscus, o Univ neacreditata, pana in 2000,deci numai buna pentru Daciana. Daciana este fata lui Ilie Sirbu, fost secretar la Mitropolia Timisoara si binecunoscut pentru faptul ca a inchis usile catedralei in Dec 1989. Pentru "meritele" avute atunci, dar si pentru gradul din Securitate a fost avansat, prefect,senator, presedintele senatului, iar acum este sef la Curtea de Conturi. Ce conteaza ca se apropie de 70 de ani? Hotiile declansate de fosta securitate trebuie sa continue. Mama lui Grindeanu este sora cu sotia lui Sirbu. Iata ca Daciana S. si Sorin Grindeanu sunt verisori. Acum pricepeti cum au promovat in politica? Sa nu uitam ca popa Sirbu de la Seminarul teologic Cransebes era pasionat de vanatoare si i-a tras un foc in "familia" lui Nastase. In securitate totul se iarta daca "esti devotat". Chiar esti bun de promovat. Criterii ca-n mafia.

23 iulie 2019 16:36

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică fostul pizdac a fost într-o delegație cu domnișoara consilieră așa disperat de bătător la ochi... O fi avut și el motivele lui...

23 iulie 2019 16:11

Tm 010110111 Nevasta ce zice. Poate se multumeste cu banii adusi de mascul si-si vede de-ale ei. Pu*a se mai gaseste. Mai ales daca ai si bani!

23 iulie 2019 15:43

Virgil O sursa de mandrie pentru angajatii ANCOM si vicepresedintii sai care si au inchis blogurile "anonime".....

23 iulie 2019 14:55

Oltean Bine face, daca nimeni nu iitrage la raspundere pe "alesii" nostri. In Romania, orice lege este aplicabila numai plebei (prostimii). Bogatii si politicienii sunt exclusi dintre cei care trebuie sa le respecte.

23 iulie 2019 13:08

Ioana Baronismul, Nepotismul și Amantlîcul sunt valorile de bază din ideaologia PSD-istă,,,,am uitat Furatul să-l enumăr ! ....

23 iulie 2019 10:56

Un arogant nenorocit ca toti PSDistii.

23 iulie 2019 8:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.