Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mattia Montini (27 de ani) a fost uimit de drumurile pline de gropi și extrem de aglomerate din România. Atacantul lui Dinamo a fost să viziteze Castelul Bran, după ce a auzit povestea lui Dracula, însă a fost mai îngrozit de drumul până acolo, decât de celebrul vampir.

Castelul Bran este unul dintre cele mai cunoscute și vizitate obiective turistice din țara noastră. Din nefericire, drumul până acolo este extrem de anevoios, iar numărul mare de mașini îngreunează foarte mult călătoria. Jucătorul italian a fost dezamăgit de drumul până la Bran și a afirmat că asemenea locație ar merita o șosea pe măsură: ”Am citit despre această locație și am zis s-o vizitez într-o zi liberă cu iubita mea. De la București ne-a luat șase ore până acolo, este mult prea mult. Când am ajuns acolo, ne-a pierit tot cheful de vizitat, deși castelul și împrejurimile sunt superbe”.

Integral pe Digisport