Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezvăluiri incendiare din interiorul PSD. Sunt acuzații extrem de grave la adresa șefilor. Cenzura este la putere. Premierul Viorica Dăncilă este direct vizată. Un om cu greutate din partid a ieșit la rampă și s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa șefei de la Palatul Victoria. PSD se află la un pas de implozie. După ce a pierdut rușinos alegerile europarlamentare, social democrații au trecut la un scandal imens chiar în interior. Deputatul Liviu Pleșoianu iese la rampă și lansează acuzații grave la adresa premierului. Acesta spune că este cenzurat în partid.

„Când te temi de VOCEA OMULUI LIBER, atunci te răzgândești și te adăpostești… Ultra-democrata doamnă Dăncilă spunea pe 14 iunie că vom face congres pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, congres unde candidații vor VORBI și își vor expune propria platformă.

Integral pe Capital