Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Grupului de Acțiune în Interes Public, Narcis Daju, jurnalist de investigații, publică în Gorjnews.ro o analiză a acțiunilor prim-ministrului României în cazul care a stârnit indignarea românilor: „Preluarea în forță a unei copile de 8 anișori“.
Publicăm materialul integral și menționăm că acest caz a fost intens dezbătut, iar principiul democrației este transparența guvernanților și a instituțiilor care sunt în slujba cetățeanului.

Premierul, MAI și Ministerul Muncii tac mâlc.

Cine minte? De ce soții Săcărin nu au depus cerere de eliberare a pașaportului direct la Ambasada SUA?

Legea spune că pașaportul va fi eliberat cu adresa de domiciliu a cetățenilor și cu prezența fizică a acestora.

Familia Săcărin a depus cererea de eliberare a pașaportului în Craiova, în lipsa Sorinei și cu adresa din județul Dolj a Sorinei, ori, ținând cont că Sorina a devenit fiica acestora, rămâne un semn de întrebare dacă aceștia sunt cu adevărat stabiliți în America.

De ce autoritățile au aprobat eliberarea pașaportului pe o adresă a fetiței și nu a părinților săi actuali? Atât Ramona Săcărin, cât și soțul acesteia au declarat că sunt stabiliți în America, în orașul New York.

Integral pe România Liberă