Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scriitorul Gabriel Bota, organizatorul Festivalului International de Carte Transilvania, a scris într-un mesaj pe Facebook că a fost agresat fizic și verbal în Cluj-Napoca, de un taximetrist.
Incidentul a pornit, spune scriitorul, după ce i-a atras atenția șoferului de taxi că și-a parcat mașina în dreptul porții casei sale. „Îi spun, omule, da mașina la o parte că vreau să ies, oare n-ai observat că e curte și poartă? Dar omu (…) își da arama pe față și începe să mă înjure. Adică, stai, cum îmi permit eu să-i atrag atenția că n-a parcat unde trebuie? El are voie oriunde. Că doar e jeg și prost crescut. Apoi da să-și incoarde mușchii și vine către mașina mea. În acel moment, văzând că am de-a face cu infractori, ies din mașină cu gândul că lângă mine sunt fetiță și soția mea care puteau fi puse in pericol. Nici nu ma dau bine jos că, lângă jegos, mai apare nu știu de unde alt jegos. Îmi dau seama că situația poate deveni periculoasă. Dar nici nu-mi termin evaluarea din minte că Jegosul nici nu mai stă pe gânduri și ma lovește fără drept de apel in față. Până să ma desmeticesc, jegoșii deja s-au urcat in mașini și au fugit!”, scrie Gabriel Bota.

Integral pe Libertatea