Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o zi înaintea desemnării candidatului pentru alegerile prezidențiale, tensiunea în PSD crește. Unul dintre cei mai vocali lideri de filiale, Dumitru Buzatu, de la Vaslui, spune că Gabrielei Firea "nu i-ar strica un pic de modestie" și că primarul Capitalei are o "foarte ridicată capacitate de a genera iritare".

Dumitru Buzatu a declarat la RFI că procesul de desemnare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale trebuie accelerat, pentru că altfel partidul va avea de suferit.

”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a spus liderul PSD Vaslui.

Integral pe Hotnews