Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiica lui Ilie Sârbu, actual vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi și cel care conduce din umbră instituția, Daciana, a fost de două ori europarlamentar, învățându-se cu viața bună pe sute mii de euro publici de la Bruxelles. După ce soțul său Victor Ponta a părăsit PSD, Daciana nu și-a găsit un post important pe propriile puteri, CV-ul său fiind unul de beizadea. Fiica lui Ilie Sârbu și soția lui Victor Ponta a urmat în perioada 1996-2000 cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Tibiscus din Timișoara, program de studii acreditat abia prin Raportul nr. 187/21.01.2000 al Consiliului Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare, adică exact în anul absolvirii de către Daciana. Bineînțeles că imediat, Daciana s-a înscris la doctorat în Drept procesual penal. Nu știm dacă a terminat doctoratul pentru că CV-ul ei nu a fost făcut niciodată public pe site-ul Parlamentului European.

Integral pe CurentulComentarii

Inca un inalt reprezentant al Romaniei care habar n-are sa suga EURO-poolla cf. Normelor CE! Iata dece sustin eu "educatia" sexuala a minorilor Dvs. în scoala, carele minori pot ajunge pe nepusa masa în "roluri" de EURO-felatori, fara a ditine însa atestatul de competenta "european"...

23 iulie 2019 1:17

Florin Bilei Ma foot în printu' lu' EURO-sataniștii aia carbonizati de la CAP si în "coruptia-ucide" în chilotzi la metrou - gudbaigravitii!

23 iulie 2019 1:13

MOS ION ROATA TOTUL ESTE SUPUS TROCULUI! La"famiglia" se intoarce!

22 iulie 2019 14:24

Inca un inalt reprezentant al Romaniei cu facultate indoielnica, acreditata la musteata...Cat poate fi de serioasa o astfel de pregatire, zau?!

22 iulie 2019 12:23

Cum poate fi un popa-agronom, Ilie Sarbu vicepresedinte la Curtea de Conturi, o institutie eminamente financiar-contabila si juridica?!

22 iulie 2019 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.