Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că vrea să devină candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din România. Gabriela Firea a susținut, într-o declarație la un post de televiziune, că are șanse reale să fie aleasă în funcția supremă în stat, argumentând că "am un procent egal sau chiar un pic mai mare ca al domnului președinte Iohannis" în preferințele electoratului.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a criticat-o pe Viorica Dăncilă, care îi va fi, eventual, contracandidată la competiția internă din PSD, în urma căreia va fi desemnat candidatul acestui partid la alegerile pentru Cotroceni. Gabriela Firea a sugerat că Viorica Dăncilă a fost, permanent, în PSD, de partea lui Liviu Dragnea și că n-a existat opoziție reală din partea ei. "Unii au fost susținuți toată viața de domnul Dragnea și n-au fost aleși în nicio funcție, au fost doar numiți în funcții", a subliniat Gabriela Firea.

Integral pe România LiberăComentarii

Nea Costel „Am un procent mai mare ca al domnului Iohannis"?????? Ai o pula nespalata! Moldoveanca imputita! Mergi fa la Bacau si candideaza!

22 iulie 2019 15:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.