Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa, situat în Sicilia, în sudul Italiei, a erupt în noaptea de vineri spre sâmbătă, aruncând în aer lavă incandescentă şi conducând la închiderea a două aeroporturi din apropiere şi evacuarea unor locuitori din zonă, relatează AFP şi Xinhua.

Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV) din Italia a afirmat că activitatea eruptivă este intermitentă şi lava curge pe versantul sud-estic, cunoscut sub numele de Valle del Bove, pe o distanţă de 1,5 km de la punctul de emisie, scrie Agerpres.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 20-07-2019. 1+9-7=3 DIO; 1+9+7=17 GESU CRISTO; 2x7=14 MARIA; 20+1+9-7=23 ELIA TISBITA numerele literelor si laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta eruptiei vulcanului Etna din Italia din noaptea de vineri spre sambata.

21 iulie 2019 20:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.