Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De nouă săptămâni, Mihai Constantinescu este în stare gravă la spital.

Vești ceva mai încurajoatoare au venit, sâmbătă, de la medicul Monica Pop, cea care îl vizitează mereu. Starea îndrăgitului artist este ușor ameliorată față de săptămâna precedentă, potrivit medicului, care a trecut și pe la rezerva unde a fost internată Cornelia Catanga în urma unui infrarct.

Monica Pop a oferit, în exclusivitate, pentru ediția de sâmbătă a emisiunii "Se întâmplă în România", moderată de Sabina Iosub, cele mai noi informații despre Mihai Constantinescu:

"Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei - este mai slab decât înainte. Este însă extrem de bine îngrijit.

Am văzut lista de tratament - este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine", a spus medicul Monica Pop.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.