Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii ar urma să aibă parte de o nouă minivacanță. Acest lucru ar urma să se producă în curând iar toți cei care lucrează la stat se vor bucure de patru zile libere.

Românii ar putea să aibă parte de o bucurie imensă cât de curând. Este vorba de perioada de 15 august, când este Sfânta Maria . Adormirea Maicii Domnului se sărbătorește într-o zi de joi și este oficial zi liberă conform Codului Muncii.
Cu această ocazie, salariații din domeniul public și cei din domeniul privat primesc timp liber de la angajatori. Pentru că până la weekend mai este doar o zi, respectiv vineri, este foarte posibil ca Guvernul să decidă acordarea unei noi zi libere, cea de vineri, pentru a face legătura cu weekendul.

Integral pe CapitalComentarii

Ati rupt tara in doua cu favoritismele voastre! Sunteti cel mai mare dezastru la guvernare, dupa '89. N-ati priceput nimic din ce s-a votat in 26 mai, nu ati schimbat nimic, asa va veti disparea din politica romaneasca, odata cu alegatorii vostri (pe cale naturala).

21 iulie 2019 14:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.