Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De vină pentru pierderea alegerilor europarlamentare în Craiova, de către PSD, au fost militanţii care şi-au dus apropiaţii să voteze în alte localităţi, spune deputalul PSD Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta a fost realeasă la conducerea PSD Craiova.

Cu prilejul realegerii în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Craiova, sâmbătă, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că PSD a pierdut la Craiova alegerile europarlamentare, după 7 ani de administraţie, şi a spus că de vină au fost militanţii care şi-au dus apropiaţii să voteze în alte localităţi.

„După 7 ani de administraţie PSD este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Dar aici vina ne aparţine nouă în exclusivitate. În primul rând, militanţilor de pe comune care sunteţi în această sală, care sunteţi giraţi de organizaţia municipală Craiova şi care pentru a îndeplini targetul electroral pe care l-aţi avut în alte localităţi decât Craiova aţi dus acolo rudele, prietenii, simpatizanţii partidului ca să voteze în alte localităţi. N-aţi procedat bine. Scorul judeţului ar fi fost acelaşi şi dacă ar fi votat prietenii dumneavoastră la Craiova şi dacă ar fi votat în localităţile unde sunteţi militanţi. Nu i-aţi ajutat nici pe primari, care la ora actauală nu ştiu exact care este scorul lor electoral, pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai grav decât orice am reuşit să pierdem Craiova la vot”, a spus Olguţa Vasilescu.

Integral pe GândulComentarii

Si daca ar fi fost sa fie adevarat ce spune proasta asta Nu tot un vot a fost, indiferent unde s-a votat. Ca la europarlamentare nu conteaza unde votezi (nu e ca la alte alegeri). Nu mai cautati alte motive decat in neputinta voastra de a guverna decent!

21 iulie 2019 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.