Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Tudor lansează o ipoteză surpriză, având în vedere sondajele din ultimele săptămâni. Deși Klaus Iohannis era dat drept marele favorit la alegerile prezidențiale, Dan Barna vine tare din urmă, anunță realizatorul Antena 3.
Dan Barna a fost anunțat ieri drept candidatul oficial al USR pentru alegerile prezidențiale din acest an. Barna este un personaj care a reușit să-și atragă propriul electorat și mai ales, pe cel de dreapta, cel pe care se bazează și președintele în funcție.

Lupta va fi crâncenă în primul tur la prezidențiale între Barna și Iohannis, ceea ce va crea o pistă favorabilă pentru candidatul PSD, spune Radu Tudor. Astfel, Iohannis ar putea chiar să eșueze accederea în turul secund.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminecăturile Gemene Klaussfinkter Wurst Johannis nu are cum să piardă. Kuriștii a pregătit felul doi, euro-cârnaț fript cu mămăligă de case și smântână proaspătă. Repetentul trebuie doar să șadă pe scăunelul lui preferat de la Masa Tăcerii și să zică din privire "Românie, înbuci încă o felie cu mine?"

21 iulie 2019 5:18

Adrian Năstase, ocnaș în drept Dragii mei colegi poponari din PSD. După ce mi-am făcut studiile suplimentare la univestitățile de la Jilava și de la Rahova, pot spune cu toată sinceritatea că și acum mai am câteodată ochii ca sarmaua, numai când mă gândesc cu câtâ dragoste am fost futut în cur de cei mai virili huseni ai mei de la ocnă. Candidați la prezidențiale sunt o grămadă, e Gabriela Firea care și-a bâgat o sârmâ-n găoz și a fost operată de 3 ori, e Florentin Pandele, soțul lui Gabi Firea, care e un țăran idiot și încrezut, mai e Călin Popescu Tăriceanu, care e un gargaragiu ce vomează numai lozinci împuțite mincinoase, e poponarul meu drag Liviu Pleșoianu, fătălăul ăla cu moaca lui de cur nebărbierit și mai e în rezervă Șerban Nicolae poponar în drept, născut la Proșteni, deci sunt candidați căcălău. Problema e că vor câștiga toți precum a câștigat în 2014 pierderea prezidențialelor Victor Ponta, felcer în drept și protejatul meu drag, pe care-l futeam în cur cu multă dragoste carnală. Și atunci mă întreb, care va fi candidatul PSD care va câștiga accederea în turul secund, când nici unul nu are voturi suficiente să-l elimine pe Iohannis în primul tur? Numai Șerban Nicolae, poponar în drept e cel mai prezidențiabil dintre toți. Votați PSD ca să ajungem la 3% din voturile pulimii electoratului. Să-mi numărați ouăle!

20 iulie 2019 20:52

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică când doi căcănari se bat unu pe altu cu limba în sfinkter, PZDacul de pe locul trei câștigă mâna domnișoarei... Un scenariu spectaculos perfect pentru un film porno de success.

20 iulie 2019 16:16

Pute Tudorica esti miscat rau la pista ,daca dai cat de mica sansa PSD ,asta e ingropat rau si a inceput sa putrezeasca.Dragnea l-a ingropat rau ca javra ordinara PDL--ul doar ca ala si-a rezolvat tot iepele ,curvele din partid,neamurile si pe el !!

20 iulie 2019 15:24

Marius Auzi" pista favorabilă pentru candidatul PSD" pistă către ce? Către lada de gunoi poate. PSD din primul partid a devenit al treilea după PNL și USR și nu o să-și mai revină niciodată veci.

20 iulie 2019 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.