Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă vrea să candideze pentru funcția supremă în stat deși sondajele nu îi sunt favorabile. Șefa PSD impune acum noi criterii: candidatul PSD la prezidențiale să aibă susținerea tuturor organizațiilor din teritoriu și a anunțat că Gabriela Firea nu și-a anunțat dorința de a candida, deși primarul Bucureștiului a precizat, de curând, că poate lua în calcul, dacă nu are susținerea PSD, chiar și o candidatură independentă la președinția României.

„Vom avea o discuţie în cadrul CEx şi bineînţeles vom face o evaluare a fiecărui candidat şi vom vedea care dintre cei care vor să candideze au susţinerea organizaţiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea. Trebuie să aibă susținerea tuturor organizațiilor.

Integral pe CurentulComentarii

Victor Viorel Chiar ar fi de neinchipuit !...Din Familia Pandele-Firea ce ar vrea sa fie prezidentziabila sa nu poate candida niciunul .... Eu zic ca PSD-istii sa fie primii ce pun o Familie intreaga pe lista la candidatura....sa fie presedintzi amandoi....Nu tot PSD-istii au fost singurul partid din lume de si-au doborat propriul guvern prin Motziune de Cenzura ?....Si spre binele romanilor ar fi ca din partea lor sa candideze si Dancila, si Firea , si "baiatul cu coditza"....sa aiba poporul PSD-ist de unde alege...

20 iulie 2019 15:15

EU Eu n-o vreau pe niciuna. Dar cred ca Firea este mai desteapta. Pot sa spun ca este, printre psdisti, poate cea mai desteapta. O poate concura doar Birchall.

20 iulie 2019 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.