Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit în cadrul emisiunii ”Be EU”, despre negocierile care se poartă la Bruxelles pentru desemnarea comisarului european din partea României. Întrebată dacă România se gândește la o funcție de vicepreședinte, Viorica Dăncilă a precizat că va încerca să negocieze tot ce e posibil pentru România.

„Am arătat că putem face performanță și sunt convinsă că putem face performanță la nivel european. Nu m-am gândit la un nume de comisar european, există această dorință de a avea această egalitate de șanse și ar fi de preferat dacă am merge cu un comisar femeie deoarece am obține un portofoliu important. Trebuie să urmărim de aproape tot ce se întâmplă în perioada următoare și să începem negocierile atât din punct de vedere al primului-ministru, dar și din punct de vedere al președintelui pentru că știm că în Consiliul European România este reprezentată de președinte”, a subliniat Viorica Dăncilă.


Comentarii

Adrian De preferat nu ar fi o femeie si o persoana competenta si care sa gandeasca romaneste indiferent de sex. Terminati odata cu tampenia asta de a numi persoane in functii pe baza de sex in loc de compentente. Ca si idiotenia pe care a facut-o PSD-ul care a impartit ministerele pe judete in loc de competente.

20 iulie 2019 19:06

Analfabeta Dancila Dar tu vaca prosta si analfabet ce performanțe ai ,,când ai fost europarlamentar nu sa auzit nimic de tine numai critici la Băsescu si Iohannis deci ca europarlamentar zero barat,,,ca premier catastrofa totală pe plan intern si international,, ai fost o marionetă dirijată de la spate de pușcăriasul Dragnea,,acum cine stie cine e in spatele tău, ca capul ala prost nu te duce la performanțe,,,

20 iulie 2019 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.