Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Bunea Stancu a fost găsit vinovat de conflict de interese, judecătorii stabilind că a finanţat ilegal două cluburi din Brăila, prin intermediul cărora a obţinut foloase necuvenite în valoare de aproape două milioane de lei pentru o societate la care era acţionar majoritar.

Gheorghe Bunea Stancu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, a depus pe 11 iulie o cerere de liberare condiţionată la Judecătoria Galaţi după ce a fost condamnat definitiv, pe 28 iunie, de către Curtea de Apel Galaţi, pentru conflict de interese în formă continuată la trei ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Fostul baron PSD de Brăila consideră că a îndeplinit fracţia de pedeapsă care trebuie executată, în condiţiile în care a fost plasat în arest la domiciliu pentru câteva luni în timpul procesului, însă rămâne de văzut dacă şi judecătorii vor fi de acord cu acest lucru. Judecătoria Galaţi se va pronunţa asupra solicitării de liberare condiţionată pe 13 august.

Integral pe Adevărul