Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astrele s-au aliniat perfect pentru Simona Halep în această perioadă. Nici nu s-au liniștit apele după triumful superb de la Wimbledon, că sportiva din Constanța a oferit un nou motiv de uimire. De obicei discretă cu viața ei personală, acum Simona nu s-a mai ascuns: și-a scos noul iubit în lume. După o cină romantică în București, Simona și omul de afaceri Toni Iuruc s-au distrat la Constanța.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Simona Halep (27 de ani) și pe Toni Iuruc (40 de ani) pe o plajă din Mamaia, vineri după-amiază. Cei doi nu s-au ferit deloc de ochii curioșilor. Au împărțit același șezlong, s-au sărutat, au închiriat un skijet și s-au distrat în apele învolburate ale Mării Negre.

Integral pe Click!Comentarii

UNFORGIVEN E viața ei, alegerea ei și face ce vrea și ce simte ea. Nu vă băgați sa comentați că nu aveți niciun drept. PS: Mă pun doar în poziția părinților ei maturi și mă întreb dacă legea sângelui machidon îi consolează !

21 iulie 2019 14:35

omul de afaceri machidoanca tot pula bogata viseaza ,pula machidoneasca sa ia cum a zis hoasca de bunicasa!

20 iulie 2019 10:14

Adrian Bravo Simona si pentru asta ,da inainte cu ambele !!

20 iulie 2019 7:31

Mult noroc în dragoste, Simona ... dar ai grijă și de noi cu tenisul!

20 iulie 2019 2:22

florica Si care-i problema ? Nu are voie sau numai voi vreti sa va sarutati ?

19 iulie 2019 23:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.