Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă spune că președintele Klaus Iohannis trebuie să își asume „cel puțin politic” faptul că întrebarea privind amnistia și grațierea încalcă limitele privind revizuirea Constituției.

Întrebată, vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, ce pași va urma după decizia CCR, premierul a spus că șefgul statului trebuie să își asume că a greșit când a pus întrebarea privind amnistia și grațierea, la referendum.

„Vom aștepta motivarea CCR pentru a vorbi despre următorii pași pe care trebuie să îi facem. Este clar că președintele Klaus Iohannis trebuie să își asume această decizie, care, iată, nu este constituțională. Cred că așa cum fiecare dintre noi plătim pentru deciziile pe care le luăm, cred că și președintele Klaus Iohannis va plăti politic, cel puțin, pentru această decizie”, a spus Viorica Dăncilă.

Integral pe Digi24